..::Wawa Yusoff::..: ..::Tanpa SEgan SILU::..

Monday, May 30, 2011

..::Tanpa SEgan SILU::..

Assalam koranggg...!

hoyey, weekend dah berakhir. bestnye masuk opis *tangan ke dada mata ke atas*
malam tadi kan dah agak lewat jugak la. wawa onlline facebook. tetibe nampak contest anjuran Pameran pengantin Urban Vibe pasal bLACK AND WHITE CANDID PICTURE. So macam nak sangaaattt join. 

jadi wawa mempertaruhkan gambar ni.



Jadi, wawa nak mintak Ikhsan korang la kan untuk tolong LIKE gambar wawa.

memula korang kena LIKE page ni dulu :-


Kemudian korang Klik kat Link bawah ni and mohon tolong LIKE gambar wawa eh.
OK DONE..!!


sesapa nak exchange vote dengan wawa korang tinggal je link korang kat komen tu ek. Kalau x silap Liyana MK pun join kan. wa nampak gambar dia.. comel jek. hehe

All the best untuk korang and untuk diri sendiri jugak..!




8 comments:

~ NANA ~ said...

gud luck wawa! :)

Wawa Yusoff said...

Thanks nana! :)

*Miss Syahnia* said...

dear, cumel lah korg ni
nanti cik ain like ok..

hrp bjaya yeayyy ;)

Adawiyah A.Halim said...

alololo...wish u all the best!!!

UyaRayza said...

gudlak wawa hehehe

Wawa Yusoff said...

cik ain, adawiyah & Uya.. Thank u soooooo much!!!

Hidayati Farhan said...

wawa, yaty da like da. sweet je gamba :)

Wawa Yusoff said...

yati : thanks so much darl :)