..::Wawa Yusoff::..: ..::Tak jadi Update::..

Wednesday, May 18, 2011

..::Tak jadi Update::..

sangat penat. dalame x update. tetibe je update kasik tau penat. pemalas ni.
Wa baru balik kursus, 3 hari 2 malam kat lumut. 14 - 16 mei kat sana. masa wa pegi lumut x sempat nak update blog sbb blogger gile masa tu kan. pastu mlm ni bukak2 je ntah jadi ape ntah blog ni. header pun senget benget. sekejap ke tepi. sekejap ketengah. gadget pun dah gile pastu ade komen kat last entry pun dah hilang. korang, sorry eh. wawa x delete tau. x tau nape tetiber hilang.

hurrmm... cadang nak update masa gi kursus haritu. tp mood dah hilang sebab dok betulkan je setting blog. mata pun dah ngantuk. hari ni wa sempat selesaikan lagi satu urusan kawen.

Bunga pahar : DONE


insyaallah esok wa update cerita gi lumut tau. First time snorkling. memang best sangat. nnt la cerita ek. masa untuk tido. esok keje. sesapa yang cuti tu x payah buat muk berlagak sangat. lambat laun korang kene keje jugak. ape aku merepek ni? tidolah!

 

4 comments:

Hidayati Farhan said...

bunga pahar wawa buat sendiri ke beli siap jek tu? tunjuk skettt. heee

Adawiyah A.Halim said...

btol2..tunjuk skittt..heee

norinaomar said...

syoknye dah setel..tak sabar nak tuggu minggu depan,shopping time!

~ NANA ~ said...

nk intai sket yg dlm kotak tu...hihi