..::Wawa Yusoff::..: ..::Rosette : DONE::..

Tuesday, May 24, 2011

..::Rosette : DONE::..

baru je lepas siapkan rosette. 100% done..! happy :)

balik keje terus hadap rosette tu pastu dah selesai sume baru mandi & makan. and dah settle sume barulah update blog and share ngan korang sume. selagi x update selagi tula rasa mcm x selesai keje. bukan ape, dah nama blog pun Persiapan Menjadi P.U.A.N so lebih kurang mcm checklist jugakla bile update ni. whatever it is i am done with my rosett and i do it by myself. cantik ke tidak wa sangat puas hati..!

bunga dan tuala "Good Morning" bersedia untuk di agih kepada penanggah. hehe.

untuk entry DIY rosette ni korang bleh check kat Label Do It Yourself kat atas tu.
Takpun click je kat SINI


NEXT..!!!

Signage atau Penanda arah @ Penunjuk Arah.
my simple signage yg tidak mempunyai apa2 decoration. hanya sekadar nama dan anak panah yang jelas sudah cukup MEMADAI. jangan korang nak bagi cantek tapi orang x dapat baca. pastu nnt guest sesat barat nak mencari umah perantin.

Simple je ok :)

yang kabur tu sebenarnya tarikh. Tapi wa belum berani nak reveal sebab kad pun tak siap lagi. Tunggu kad siap barulah bleh buat FORMAL invitation nnt.

Oh ye, bila banyak buat projek DIY salah satu major cost adalah Catridge Printer kan. betul tak korang..? especially kalau nak buat Thank u Tag semua.

Nak tau rahsia x..? tangan ni sebenarnye dah gedikkksss sangat nak buat ENTRY MELEKAT untuk SIMPAN TARIKH. hik3 :p


40 days to Go..

one-four-three

tido sambil senyum

 

21 comments:

anaztasias nora aira said...

cantiknyaaaaaaaaaaaa rossete, nak satu leh? share la how to do :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

rossete tu cun sgt.. wawa, kite setuju ngan kamu. signage tu biar hinglight kat nama kan. kalau tak tak nampak.

Wawa Yusoff said...

cik nora aira : DIY rosette. pegi kat sini http://lebahmerahjambu.blogspot.com/2010/12/diy-bunga-dada.html

cik.pinky : yessss... nama tu lagi penting dari deco :)

Adawiyah A.Halim said...

pndi nye wat rossete..kagum lorrr...heeee...

p/s: nnti wed jgn lupe jemput ek..heee

Wawa Yusoff said...

ada : senang je rosette tu. tutp mata pun kamu boleh buat tau x :)

psstt..haruslah jemput, kite satu sungai buloh kot.. hehe :)

iedaNoor said...

cantik...

Wawa Yusoff said...

ieda : thank u..thank u.. :)

anaztasias nora aira said...

tq for the link :)

Wawa Yusoff said...

nora : no problemo.. :p

veesakura said...

cu dooo rossete tu. suka2x!!

~ NANA ~ said...

alahai cutenye...

alamak! i x buat lg signage...huahuahua

Wawa Yusoff said...

vee : TQ2..! wawa pun suke jugak :)

nana : aiyoooo dear... x lama lagi kan.. siapkan cepatt.. :p

norinaomar said...

setuju tang signage tu..biar terang,jelas dan nyata..ada yang colorful sampai serius tak nampak wording.
Wawa,jangan marah tau,saya punya rosette memang saya tiru awak punya(kaler pun sama)..huhuu marah tak marah tak?Tapi duit tu jadi cantik bila buat kipas,saya punya pending lagi ni,baru siap 15pcs..letih buat sorang!
wawa..jgn marah tau,bukan takat rupa je sama,kaler pun sama..huuuu

Wawa Yusoff said...

norina : wakakakaka!!
takde makne saya nak marah. my pleisure kalau sesapa nak copy. seronok tau dapat share. hehe

baru 15pcs..? aiyo, banyak lagi tu... Caarrgaasss.....!!

Norhayati Rostam said...

Waahh..
wawa.
dah sampai sini dah.
hebat2.
huhu.
kalau tak, tarikh kita mesti sama kan.
Tapi tarikh tu kakak yati dah amik.
dahulukan dia dulu la kan.
huhu.
btw, all the best.

Wawa Yusoff said...

yati : waaaa..dalame awk x singgah sini kan.. yup, kalau x tarikh kite sama.

pssttt.. awk mesti boleh datang majlis wawa.. :)

Norhayati Rostam said...

Hurm..
tengok tarikh macam ada chance je.
InsyaAllah.
Yang penting kad sampai la.
hee~

Wawa Yusoff said...

yati : haarusssss... hehe :)

Fizlynn said...

Nice... :D..harap semuanya berjalan lancar...jangan panic yer...semua orang nak perfect wedding day, tapi apa yang paling penting ialah selepas tu...alam rumahtangga tu sendiri...so relax2

~ mizzAmy ~ said...

cantiknya rosette tuh. amy ni pemalas nak diy2. hehehe...

wawa yusoff said...

mizzAmy : THanks. yup, i perasan jugak tu. xde pun entry DIY dari u. tp good thing is u rajin share idea dgn kitorang sume. mcm dulang cake buat dulang hantaran, gaya tudung and etc.. Thanks!