..::Wawa Yusoff::..: ..::men from mars women from venus::..

Thursday, May 19, 2011

..::men from mars women from venus::..

 
 
ala, mesti korang dah familiar ngan tajuk ni kan..? budak kenit ni mmg selalu ketinggalan siket. actually kwn wa dari kursus yg suggest untuk baca. haram wa x tau pun pasal benda ni. so i decided to google it first before keluarkan duit untuk beli buku ni. google punye google wa jumpe satu web ni yg boleh kita baca online. Dia da scan buku ni untuk kita baca.

katanye ade versi melayu ek..? ade gak terpikir nak beli. tp memandangkan buku hanya dibuka bila x bleh tido so, lupekan jela nak beli buku kan.. ehehe. Wawa nak share ngan korang semua yg masih belum baca buku ni.

Klik je Kat Link ni so nnt korang akan terus disambungkan kepada web buku ni.

Enjouy your reading..!!

 
**Masih berhutang ttg entry berkursus. hehe :)



10 comments:

Miss Sunshine said...

haah.. ade versi melayu.. haritu nak beli masa pesta buku, tapi tak cukup duit.. hihi.

A 'n' M said...

i had this book!sgt best!worth to read..it helps to understand how & why we (men & women) think differently. rase2nye buku ni membantu me & my fiance a lot jugaklah.sbb skrg i da fhm sket2 cara lelaki berfikir so xde la nak merajuk / bergaduh selalu...nice one! =)

~ NANA ~ said...

dear...siyes buku tu sgt best & bagusssss

UyaRayza said...

buku nie best hehehehe..

norinaomar said...

Setuju dengan A 'n' M..it helps me a lot...Cuti ni nak cari yang BM version..dah beli yang english tapi nak kena cari yg BM juga untuk lebih menghayati..=)

anaztasias nora aira said...

u pergi kursus kahwin di masjid negara ke dear? :)

wawa yusoff said...

wei korang...
apesal wa x tau ape2 pun pasal buku ni.. adeehhh. nampak sangat malas membaca :p

nora : x la dear, i kursus kawen kat s.alam. nape..? ade jumpe yg iras dgn i ke..? hehe :)

nor said...

suka giler buku nie....kt sni xde ler nk pinjam ......slamat rozie kasi pinjam kt lib INTAN......

Wawa Yusoff said...

nor : kat PNM pun xde..? mmg harus pinjam kat rozi ni..

RoZiiiiiE.... nak bukuuu...!!! :)

A 'n' M said...

i think another book yg i recommend "act like a lady,think like a man". buku BM pn ade.da pnh jumpe...yg ni pn best utk bace.. =)