..::Wawa Yusoff::..: ..::Kita Bakoorr..!! kalini betul2 punye::..

Sunday, May 1, 2011

..::Kita Bakoorr..!! kalini betul2 punye::..

tepat pukul 12.00

harini letih. mengemas segala khazanah bawah katil.
motif..? sebab katil tu nak bukak dengan kati baru. perantin katanya kan.. Hehe .insyaallah.
 bila kemas bwh katil, mesti mcm2 khazanah tok nenek bagai ade terperosok bwh tu kan. termasuklah benda2 koleksi peribadi yg dah bertahun2 tak tengok. motif simpan?? humrn, i bet u oso did. x payah nak sengeh2. sila periksa bwh katil sekarang :p

Lets c mine.. dem,i thought its already gone.


it is not an ordinary book.

7 years old diary. wohooo..lame kot. hehe.

bila bukak,hurmn mcm2 cerita ade. Chenta lama? Ofkos la.. hehe

hubungan 6 tahun semuanya dalam ni. segala cerita semua di sini. Tapi, bukan dengan Mirzal my fiance.

Yes, to be honest before this i am with someone. Tapi kitorang breakup.

6 tahun bukan sekejap kan..?
bercinta lama tapi tetibe putus mcm tu je. wawa pernah coretkan tentang FASA KEHIDUPAN ini.

suku je ni.. haha

eleh, korang x payah nak sengeh2 la wey..wawa tau korang pun lebih kurang je kalau bercinta.. nak simpan semua selagi boleh... haha. So, ini kali terakhir wawa tengok semua ni. dan takkan tengok lagi. kerana penyudahnya adalah seperti ini...


kita bakorrr...!!


Wassalamu...... :)


kalau korang baca entry tu, wawa rasa korang mesti faham ape keadaan wawa. ye, bukan mudah nak hadapi semua tu. Tapi alhamdulilah,wawa diberi kekuatan yang wa sendiri tak sangka wa boleh jadi sekuat itu. Menangis tu memanglah. tipulah kalau x nangis. tapi takdela sampai nak bunuh diri, berkurung, nangis sampai guling2 atau pun perasaan balas dendam kat lelaki. memang tak ah kan.

Cuma kesakitan tu berpanjangan....kelihatan wa sangat ok LUARAN.. tapi dalaman, hanya allah sahaja yang tahu... But then, i am happy now. Kenal dengan Mirzal less then a year dia terus ajak kawen. sekarang ni dah nak kawen da pun ha. 62 days to go. egege.

See, kuasa Allah tu maha besar kan..?
Allah adalah penulis Novel Kehidupan yang terbaik. Jangan sesekali menyangkal penulisannya. Yakin bahawa, setiap yang jadi ada hikmahnya dan adalah yang terbaik untuk kita.

Senyum. tak perlu kata apa-apa. eceh..!


 

4 comments:

norinaomar said...

samalah kita wawa..sebelum ni dengan orang tu 4 tahun..end up he dumped me..Then dengan mr J,bulan 4 knal,bulan 9 tu dia dah ajak kawen..Setiap masa berdoa semoga jodoh dipermudahkan..

Wawa Yusoff said...

norina : hurmn, masa bertunang tu rasa bersyukur x bleh ckp. nyata sekali tuhan masih beri yang terbaik buat kita kan..?

sama-sama kita doa jodoh kita berkekalan.. Insyallah, amin :)

NoRazUraShIma said...

yup...akak pon sama wa...kenal dari matrik sampai keje..end up curang..masa tu mmg sedey xhengat pyer..tapi dgn hubby everything is going so smooth=)...da ada anak da pon sorang..bahagia=)
p/s : Allah sentiasa bagi yg terbaik utk kite..lambat atau cepat je..kan?

Wawa Yusoff said...

kak shima : uiks, ade cerita jugak ke? hehe. a'ah kan. akak da kawen da pun. anak akak pun sangat comel..!!

wawa doakan... semoga jodoh berpanjangan dan berkekalan ye kak.. :)