..::Wawa Yusoff::..: ..::tak payah tolonglah!!::..

Friday, May 27, 2011

..::tak payah tolonglah!!::..

hello reader! Eceh. Bajet ade pembaca tegar kununnns.. Hehe.
Ok. sebenarnye sgt2 nak terima kasih la assitant yg tlg wa DIY mlm ni. Mmg membantu sangatt..!
*tgn ke dada mata ke atas*
honestly mmg xpyh ade assistant la kalau mcm ni... X membantu lgsg..! Kite penat2 balik keje nak buat kasi abis tp dia memain pulak.... Sabaaarrr jellaaaaah...!

 
 
Patut ke mcm ni...??

9 comments:

choclairissa @ intan said...

comelnye~~cam dh jadi bantal peluk~

nana said...

hahahahaha comelnyeee

baik betol dia nk tlg kn :P

Cik Asma BLuppy said...

comel nye... geram la tgk kucing nih^^

miey anna said...

haha...comel jek ^_^

mawar:merah:jambu: said...

keh2...comelnyer pembantu =)

Rilla said...

*mata ke atas, tangan ke dada* haha..assistant tu tolong jadi guard

Wawa Yusoff said...

comel ke...? eee... dia dah tua tau. dah jadi atuk da pun. umur dia dah 6 tahun. garang x hengat...!

bila lapar bersedia jela nak kena serang dgn dia...

tapi bila dia pun perangai mcm ni.... memang rasa sayang sgt2 kat dia.. :)

Fizlynn said...

Hahaha...comelnya si Koneng tuh....jadik pembantu tak bertauliah...kucing memang suka menyibuk apa tuan dia buat...dia macam nak rasa penting jugak la..contribute to the family...hehe

Wawa Yusoff said...

kak salin : yela, memang. menyibuk je selalu :)