..::Wawa Yusoff::..: ..::Entry Khas untuk NorBaayah::..

Friday, May 27, 2011

..::Entry Khas untuk NorBaayah::..

kengkawan, entry kali ni just nak menjawab persoalan kawan wawa je.
New Blogger. Jemputlah ke blog dia.

Entry Khas untuk NOR


Cara tukar layout blog/background Blog.


Memula sekali wa akan download gambar2 kiut yg boleh di jadikan layout la. Save kat PC.
Nak lagi mudah pegi je kat sini pun ok

 
pastu ikut je step kat bawah ni.

FIRST
 SECOND

THIRD

semudah satu dua dan tiga.
Selamat Mencuba dan Selamat Berblogging!



**Sangat sesuai untuk orang yg kaki tuka background cam wawa hokeh..! hehe :)



4 comments:

Cik Kasut said...

memang ar brani nk komplen......hahahahha tq dear...finally leh gak bt....i like....tq......yg nie senang skit dr yg dlu km search.....



terima kasih daun keladi :)

me220784 said...

entry khas untuk aku tak ade? :p

veesakura said...

ala...mine punya takleh..die tak bagi tukar gambo.blog ni, degil tau! hehehe

Cik Kasut said...

sori rozie ko punyer next time...wakakakakak....... :)