..::Wawa Yusoff::..: ..::Cari ayam dalam blog::..

Wednesday, May 25, 2011

..::Cari ayam dalam blog::..

salam peeps!

pagi ni xde pun pk nak update, just saje tgk Stats kat dashboard blog tu. First time bukak. hehe selalu tgk kat nuffnang je. Rupenye kat sini kite bleh tau ek refering kite dari mana and ape keyword untuk yg membolehkan orang datang terjah blog kita. Ce korang teka ape keyword yg boleh buat orang terjah blog Lebah ni.. heheh

Klik untuk tumbesaran gambar yang sihat.

AYAM ok!
x glemer langsung guna keyword ayam pulak boleh pegi ke blog ni. Ape salah ayam tu. Keyword dia mcm ni. "Ayam aduan sampai mati" Cett! gile kejam kot. no..no.. blog i ni cerita yg baik2 je ok. semua kwn2 i pun bride-to-be yang comel2 belaka. cerita pasal ayam mati memang xde kat sini.. and lagi satu ini blog LEBAH bukan AYAM


hehehe. macam-macam... :)


4 comments:

~ NANA ~ said...

hehehe i pn slalu kua keywords yg pelik2

choclairissa @ intan said...

hahah klaka2~

miey anna said...

hahaha..u buat i gelak okeh..lawat kamu sebelum tdo..nite dear ^_^

UyaRayza said...

boelh tgk nie hehehe..keyword i dress tue jer hehe