..::Wawa Yusoff::..: ..::Sedikit Lega::..

Monday, April 18, 2011

..::Sedikit Lega::..

Current Mode :
ehem.ehem.
alhamdulillah my baju nikah is 100% done..!!
weeeee.....!!!

ingat x entry tentang kefeningan nak buat baju nikah. mirzal punye baju dulu yg hantar tempah tapi wa punya baju dulu yang siap. sudah ko wawa, nak feeling2 eksaited pulak sekarang.

dengan beaded lace 2 meter, wawa berjaya mendapatkan Dress for nikah. itupun sejam jugak diskas mcm mane nak bagi cukup jugak lace tu and alhamdulillah, berkat usaha sama.. kami berjaya!! hehe.

Malam tadi menjahit semula manik2 yg dah dicabut sebab proses nak jahit tu. kalau x patah jarum. nnt wawa reveal my baju ok. (jawapannye lepas kenduri.. wekeke)


untuk projek DIY :-

Bunga dada Penanggah : 90% 
dari haritu x usik ape

Felt handbouquet : 50 %
warna biru da settle, tinggal nak selesaikan warna kuning je

Guestbook : 80 % -tinggal nak hantar binding je.
Mirzal pun bersuara nak guestbook jugak, so both guestbook wa akan DIY.
(hurrmn...jarang rasanye lelaki alert psl guestbook bagai....)
 
 Kad Jemputan Perkahwinan : 80%
tengah tunggu final draft dari vendor. Inysaallah awal jun boleh siap.

TQ tag : 100%
yeeeyy..!!! DONE..!!

 Jahit manik baju hantaran : 100%
owh, sukenye saya rase..!!

Gubahan Hantaran : masih kekal 10%

DIY doorgift pihak lelaki : juga masih kekal 20%



 SEDIKIT LEGA.. ALHAMDULILLAH...


**Next DIY project, Carnation pomander ball (hiasan tangga)
                             Veil for nikah (kalau sempat)


8 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

gigih lagi wawa.. chaiyuk2..

K.I.N.A said...

bunga dada sound sexy..haha..da byk progress wawa..;)

cheQmOomOo said...

nk tgk!!!! :D

"cikkin" said...

go wawa..go wawa..hehe..banyak da siap..yeayy..=)

norinaomar said...

sikit lagi wawa..cayalah...
erm wawa..saya ada copycat awak punya 'bunga dada' tau..kaler pun sama sebab kebetulan saya punya theme kaler grey jugak..minta maaf ye

Wawa Yusoff said...

cik.pinky : haha.. TQ!

kina : ooppss..!! :p

cheqmoomoo : sabaq naa... lagi 2 bulan jek. nnt wawa buat teaser sket :)

cikkin : banyak da siap, banyak lagi yg belum siap sebenarnye :)

norinaomar : its ok dear, sharing is SEXY..!! :)

~ NANA ~ said...

alhamdulillah byk da tu yg da settle :)

mizzura said...

okeh lah tuuu....kita 0%


Latest entry|Officially bergelar B2B|

Nyanyi soley soley jom! |MIDDLE OF THE ROAD - SOLEY SOLEY 1971|