..::Wawa Yusoff::..: ..::Macam Queen anai-anai pun ade jugak::..

Thursday, April 28, 2011

..::Macam Queen anai-anai pun ade jugak::..

update entry, 5 minit selepas entry dibawah.

huaaargggggghhhh.....!! (menguap)
fine, memang buruk gila perangai.

siriously wawa memang letih sangat ok. collapse sangat dah rasanya ni.. seharian berada di Jalan Tar. berjalan ke sana-sini, panas terik. sangat letih! Lucky me, mirzal ada. dia yg drive. kalau dia xde memang nangis jugak. walaupun dia lagi banyak ngeluh dari wawa..letih katanye. tak gagah langsung. hehek :p

back to the topic!

ok, wawa dapat selipar merah jambu. gifted from lovely sweet friends. tapi memang memula tu confuse jugak. ini lebah ke permaisuri anai2..? yang kerjanya bertelur tu je... xpe, nnt korang tengok sendiri. Tapi memang comel gile selipar ni :)


Selipar Lebah Merah Jambu



wahahaahaha. sukeeeee.....!!!

mari wawa cerita sikit, selipar ni Rozi yang bagi. td jumpe dia masa exam, dia bagi... thanks sangat rozi.
meh jalan-jalan kat blog dia http://me220784.blogspot.com/ blog dia cute sangat tau x. warna hijau muda. Acah2 jambu gitu.. hihihhik :)

hamik. gedabak gile kat kaki aku rozi oi. da macam mak ayam pun ye jugak aku rasa. hahahaha
by the way dear, thank u soooooooo much for this sweet lovely little gift!!



kaki wawa da timbul urat. tu namanya terlalu penat. sangat penat.

Ok dah. wawa, tutup blog sekarang, Sila siapkan segala projek!


**amacam..? betul x wawa cakap? mcm queen anai-anai kan? hehe :)




7 comments:

me220784 said...

wey aku tgok serupa je ngan pic kat blog. ekekekekeke!! kira halal gel jelah :p. sorrylah aku beli yg murah je. :p nanti kwin mahal punyeeeeeeeeeeee!

Wawa Yusoff said...

hahahaha...!!

xde aku kisah pun rozi, ko bg ni pun da cukup terharu tau x. Excited gila aku dapat. susah woo nak dapat barang lebah pink ni..!

Thannksssssss sangat!!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh..comelll! ;) cik bunga pon nak jugak lorhh...tapi nak bunga setepek kat situ. heheh :p


c i n t a b u n g a HENNA PRE ORDER just ready! :)

Wawa Yusoff said...

Cik.Bunga : haha, comel kan..? tula, wawa suke sangat.

Psstt. x payah pakai seliper ade bunga. cik.bunga da cukup manis dah.. hehe :)

Miss Sunshine said...

Comel sangat lebah pink ni... memang kene lah dgn cik wawa ni kan... =)

NR said...

hai.
natasha here
check this out
http://cakeshaa.blogspot.com/
please help me promote my new business, if you don't mind.
good day! ;)

Wawa Yusoff said...

miss sunshine : hehe. match kan? nnt kamu beli selipar yg ade matahari pulak. hihi :)

NR : Thanks visit. nnt wawa datang blog NR ok :)