..::Wawa Yusoff::..: ..::Kita Bakoorrr...!!::..

Friday, April 29, 2011

..::Kita Bakoorrr...!!::..

Selamat hari jumaat kengkawan and Selamat hari Buruh Jugak

hari jumaat sangat seronok. rehat pun lama dan yang penting esok cuti..!!
dan yang lagi best pulak kerja2 DIY banyak lagi x settle. Lagi seronok bila mak kata esok ade gotong royong perdana kat rumah mak. mengemas bilik pengantin..ehems2 dan banyak lagi yg nak kena kemas :)

So, hari ni jumaat rehat sangat panjang. Sekarang ni wawa tengah gila dengan game ni

  
Kita Bakoorrr...!!


Sebenarnye bukan gile, rasanye da tahap KETAGIH. hehe. Wawa jumpa game ni kat Laptop mirzal. hamik, sampai sekarang x boleh berenti main. dia pun sama gak :)

selagi x abis selagi tu la dok layan. so masa rehat panjang ni siaplah kamu wahai zombie2 sekalian..!


**Pssttt...borang kahwin da siap isi. esok nak pegi jumpa imam. sudah dewasa rupenya kamu wahai wawa. main game mcm budak darjah 4 :p


4 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

samalah wawa, dulu mase lappy kena curik hari2 duk main si zombie ni. Dah berulang level sampai berkali2. penah main sampai kul 2,3 pagi. Rindu giler nak main lagik..hukhuk

mizzura said...

haha..ingat kan apa lah tadi...esok plak nak balik kampung kat perak nun...kita bakorrrr...!!

|Steamboat di Tupai-tupai Restaurant, Shah Alam|

norinaomar said...

zura..bestnya balik kampung,kita tunggu ujung bulan 5 baru dapat balik..

Wawa Yusoff said...

cik pinky : kamu main jugak eh game ni..? kita masih kanak2 ribena kan..? hehe

mizzura : bestnye ade kampung. wawa x pernah merasa perasaan balik kampung. Anyway, safe journey ye :)

norinaomar : kamu pun ade kampung jugak ke...?? aiyooo.. jeles :(