..::Wawa Yusoff::..: ..::Ehems..ehems::..

Friday, April 8, 2011

..::Ehems..ehems::..

korang.....korang.... hehehe

meh nak citer. tapi malu. rasa mcm jadi, tapi x...
tapi nak tunjuk jugak...

tujuan dia anda pasti tau selepas tgk gambar bawah ni..

|
|
|
|
|
|
V

 
ade lagi satu kain felt kaler kuning. tapi ni baru start kerat2 warna biru dulu

|
|
|
|
|
|
|
V
 amacam..?? jadi ke..?? macam lawak je ek

tapi nnt akan diselang2 kan dengan bunga felt kaler kuning.
Pastu nanti reben wawa akan guna kaler biru + Kuning jugak.

InsyaAllah menjadi kot.

Doa2 je la ye...huhuhu



Pssstt..manik x abes jahit lagi *penat*
 



6 comments:

veesakura said...

sangat tak sabar nak tunggu benda ni siapp! nice combination.i likeeeee!! :D

anaztasias nora aira said...

jadi la dear... wat untuk nora leh? ehehe

cheQmOomOo said...

cntik a bunge tu

Wawa Yusoff said...

vee : wawa pun x sabar. tp nak buatnye liat. camne tu? hehe :)

nora : boleh je. tp kalau x menjadi spt yg diidamkan, jangan nanges sudah. =D

moomoo : Thanks, usaha akan diteruskan. walaupun baru dua kuntum yg siap. haha:D

Fizlynn said...

Wa...kalau warna baby blue dengan kuning akan jadi lebih cantik.... tu pendapat akak la sebab akak suka pastel sikit....by the way...ada byk lagi bunga boleh buat dengan felt ni...sebab akak jual hair accessories guna felt....go and look at my blog...

http://mekar-candella.blogspot.com

veesakura said...

lebih kurang la kiter.. nak DIY, tapi agak liat. asek terpesong jer. hahaha