..::Wawa Yusoff::..: ..::bukan lupa, cuma TAK INGAT::..

Thursday, April 14, 2011

..::bukan lupa, cuma TAK INGAT::..


Sila Baca dengan penuh teliti

AMARAN.!!!
To all bride to be, Jangan lakukan seperti saya..

Pernah anda terlupa akan tunang anda??

wawa Pernah..!!! Semalam je baru jadik.
ok, gelak dulu. 

hahahahahahahaha!!!!

gelak ni da simpan dari malam tadi.


bergerak ke tajuk asal :-

semalam pagi, wawa ajak mirzal pegi sama. kebetulan hari hujan.  So wawa memang offer diri nak jemput dia. Semalam mirzal agak bizi dan xde kat ofis, jadi balik semalam sempat jumpe dia kejap. lepas bergurau menyakat and gelak2 bagai wawa terus je balik.

9.30 malam, mirzal call and borak je macam biasa. Dia sampai rumah pukul 7.00 lebih.
11.30 malam dia call lagi before nak tido. dia ade pesan "esok ikut highway tau. nnt lambat" (ok, dia sangat prihatin.kalau x ikut higway pun xpe tapi jammed nye boleh buat wawa jadi gaban)

Lepas tu baru wawa terfikir nak tanye.
"eh????? tadi balik naik ape..???"
soalan yang sama wawa ulang.

haaaa.........amik.....!!!!!
aku boleh tertinggal tunang aku kat opisss...!!!!
dah pukul 11.30 malam baru sedar....!!

yang peliknye tu, dia xde pulak call ke, ape ke..senyap je... patut la dia sampai rumah lambat. dia terpaksa tunggu kawan dia datang amik. yg lagi kesian tu dia xde helmet pun naik motor ngan kawan dia.... nasib baik xjadi ape2....

AMPPPPUUNNNNNN......!!!

Mirzal x marah, dia cuma pelik kenapa sampai tahap ni pelupa cik.wawa. dia gelak lagi ade.

Peringatan untuk diri sendiri.
JANGAN BUAT LAGI


***Tido sambil gelak, sampai pagi ni pun x abis gelak lagi... tadi jumpe mirzal pun dia gelak lagi..

***pernah haritu terlupa lupa letak kereta kat mana, 15 minit berpusing2 baru jumpa.

17 comments:

Aqma Nazri said...

alololo shuweet jek jadik pelupa kejap macam tuh kan. tapi kalo dia tak marah ok lah tuh. tu tandanya dia faham situasi wawa. :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

hahaha.. wawa mst pernah termkn semut ni sbb tu terlupa =P

iedaNoor said...

sweetnya tak merajuk.. :)
out of topic..wawa tak jumpa pun ink tu...uhuk :(

Wawa Yusoff said...

aqma : nasib baik la dia x marah. tapi kalau jadi lagi mau bertukar tu :)

cik.pinky : hahaha..!! semut pulak yg salah ek :p

Wawa Yusoff said...

ieda : x jumpe ke..? ink tu kat area cop yg bentuk2 tu. xpe2, kalau jumpe nnt wawa inform ieda secepat mungkin ok :)

cheQmOomOo said...

wee klu org y kena tinggal mmg da mengamuk tahap xhengat or nanges guling2 :p

iedaNoor said...

wawa g daiso mana..? sy akn cr jgak smpi jumpa..thanks a lot ;)

"cikkin" said...

hahah..wawa..boleh plak terlupe..kalo kite..da kne perli 7 hari 7 malam da tu..siap pakej merajuk x mo angkat tepon lg..hihi..=)

"cikkin" said...

hahah..wawa..boleh plak terlupe..kalo kite..da kne perli 7 hari 7 malam da tu..siap pakej merajuk x mo angkat tepon lg..hihi..=)

~ mizzAmy ~ said...

hahaha... ya ampun. dasyat betul dia pelupa.

mizzura said...

penat sangat lah tu....kann...heheh..

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

Wawa Yusoff said...

ieda : DASIO the curve damansara.

Cheqmoomoo : jgn kata kamu, wawa kalau kena pun nanges. hehe :)

cikkin : lucky me, merajuk x masuk dalam pakej :)

amy : hoho, itula. mamun dah ni. haha :D

zura : a'ah. penat pastu x berapa nak sehat. tp rasanye tu bukan alasan nak lupa pada tunang sendiri.. wakakaka!!

~mspija~ said...

ayooooo...boleh ekk lupe?? haha..nasib baik jadi bahan lawak..kalo bahan cari pasal. ngeh ngeh ngeh.

nolyndila said...

waaaa..bestnya tunang wawa..sporting giler...xde marah or mrajuk pn..best3..

~ NANA ~ said...

cian pulak kat tunang...hihi

i link ur blog :P

Lieya said...

Iskkk ni pelupa tahap kronik ni

Adawiyah A.Halim said...

hahahhaa,,,mmg sporting la..tunang wawa...