..::Wawa Yusoff::..: ..::Another Felt Shop..Suke!::..

Thursday, April 28, 2011

..::Another Felt Shop..Suke!::..

cik.wawa datang lagi dengan entry kepeningan kepala yang sangat hebat..

aiyoyoyo amaa....sudah lama tidap hapdet ini blog.. wawa bizi...bizi..bizi sangat. ade exam KPSL harini (28 hb 2011) so, kengkonon sibuk membaca la. sebenarnye memang sibuk membaca, nota pun x lepas pada tangan. tapi mata pun tak lepas dari TV, maharaja Lawak pulak tu. Camno?? hehe. memang pun, tengok TV jela..pastu ngantuk, nota yg ade buat tutup muka je.

hurmn, sepanjang minggu nak menjelang exam tu memang wawa x usik langsung barang2 untuk persiapan. Tepu sangat rasanye, bukan ape, walaupun memang x membaca dan nota sekadar perhiasan di sudut bilik tapi tetap tekanan (sebenarnye memang malassssssss sangat) Jadiiii...hari ni da abis exam bolehla fokus untuk persiapan...fokusla sangatt kan.... hehe. haruslah! kali ni memang kena all out, lagi 2 bulan je kot...matiklah... egegegege :)
Lepas exam tadi, maka nya wawa pun mengheret si mirzal ke jalan Tar. mari kita lihat hasil rompakan!


 jeng..jeng..jeng..! hehehe
sume yang kain tu adalah felt. biasalah DIY projek banyak lagi x settle. yg peach tu pulak kain untuk DIY Veil. yg bulat2 comel tu seperti biasa pomander ball. alah korang pun mesti lagi terer kan bab2 DIY ni... Apepun, memang rasa da lapang otak lepas exam ni walaupun memang mcm dah tau2 je akan repeat.. huahuahua.

oh ye, semua ni wawa beli kat kedai Bunga Reben Jalan Tar. memang seronok sangat pegi sini. rasa mcm x nak keluar. SA dia pun layan best. siap dapat diskaun lagi setiap barang yg wawa beli.

mintak-mintak sempat lah selesai semua projek DIY wawa ni. oh ye, Mirzal da offer diri nak tolong. bagus. plan nak suruh dia buat bunga, harap-harap jangan jadi robot sudah.. berdoa...berdoa.... :)



**wawa dapat selipar lebah merah jambu. next entry ok!


3 comments:

me220784 said...

ko jngan cakap pasal nak repeat! aku marah. kamu mmg terror bab menggoreng!!

Wawa Yusoff said...

wakakaka..!!

kali ni aku x goreng! aku Rebus! sumpah aku x boleh buat!!!

Orkedanza said...

awak...jemput join contest kat blog sy k...

http://lovelyorked.blogspot.com/2011/04/contest-top-3-activities-to-do-in-kl.html