..::Wawa Yusoff::..: ..::ade jugak nak copy::..

Friday, April 15, 2011

..::ade jugak nak copy::..

korang, pagi ni kan, wawa jumpe blog ni.
http://beemerahjambu.blogspot.com


ok, untuk makluman korang...  
THIS IS NOT MINE..!!

sesuka hati dia je nak copy tau. pastu dala xde blogger profile semua. x pasal2 kang orang ingat wawa yang tulis. kan banyak lagi serangga lain yang boleh ditukarkan warnanye. seperti LALAT BIRU, SEMUT MERAH, RAMA-RAMA JINGGA x pun BUAYA HIJAU. ha, kan banyak tu. yg nak pegi amik orang lain punya trademark kenapa kan... adododdooiii...

kalau nak kata kebetulan memang tak ada logika la kan sebab blog wawa da hampir 2 tahun and kalau x silap dia punye FIRST POST pada 19 February 2011

kalau orang yg tak tau nanti kang x pasal2 orang kata wawa ada skandal...

kepada kanak - kanak merahjambu ni.. Silalah tukar ye sebelum cik wawa yang akan  
BERTUKAR....!!!!



12 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

tengok wayang jom :)
TIKET WAYANG FREE AJE

nolyndila said...

sabo ye cik wawa...secret admirer cik wawa la tu..jgn emo2..huhuhuuu

Wawa Yusoff said...

cik bunga : Jom..Jom :)

nolyndila : admirer la sangaattt... hahaha. x emo pun. chill eje sudah.. hehe :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

tula kan... ramai yg ckp camtu, huu ~.~ actually cik bunga bz sgt last 2 weeks... :( nie br nk kembali ceria.. heheh ^^

farahfatihah said...

hahaha maksudnya kamu glamour lah hehehe

Wawa Yusoff said...

kak farah : suke kamu gelak ye kak.. :D

K.I.N.A said...

hehe..maybe kebetulan tersama citarasa?nasib baik bukan copy entry dan layout kan..hehe..

Wawa Yusoff said...

Kina : ayoyoyo... kalau itu pun nak copy memang kena register hakcipta terpelihara la kalau cmtu... hehe :)

~ NANA ~ said...

wahhh nmpk sgt dia peminat setia u :P

Adawiyah A.Halim said...

ek eleh..kuang asam tol..ska2 je tiru...xbaek tol..sbr2 ek cik wawa..huuuu

Wawa Yusoff said...

nana : peminat?? awwwww...!! haha

ada : sabar nih, kalau x memang nak ambush je. hehe :D

Cikgu Shida said...

mebi die xtau kewujudan blog wawa...n tbe2 berfikiran sama..n blogger tu mesti baru dlm dunia blog..like me..cikgushida..but then rupenye ade cikgushida yg popular tu..nasib die bukan blogger..so,relaks2..org tau wawa b2b blogger bertittle lebahmerahjamu =p