..::Wawa Yusoff::..: ..::Bedsheet + Fragrance::..

Tuesday, March 29, 2011

..::Bedsheet + Fragrance::..

Ohooiii...!!!
rindunye sama ini blog...!! rindu nak hapdet.. dalame rasenye x hapdet. Cik.wawa sangat bizi ok. and kadang2 pun dia buat2 bizi jugak. dan kadang2 jugak dia memang betul2 bizi. bizi body?? no...no.. bizi body not good ok :p

memang la blog ni ade gak hapdet tp citer psl makanan. upload sekeping gambar, logout. upload lagi sekeping gamabar makanan, logout. mmg x dan dah nak hapdet2 cerita - cerita dongeng kan.. citer personal life pun x sempat, nak cerita psl preparation lagi la jauh sekali. hooiiii....sibuk bebenor!! ape yg disibukkan sangat ye..?? WOKLOAD + komitmen teguh kepada jabatan.  
*sila muntah hijau sekarang*


oklah, malas lah nak cerita yg bizi-bizi ni. yg penting muke cik.wawa sekarang sangat kelam kerana berjemur ditengah panas!! korang...korang.... sepanjang bizi2 ni kan wawa sempat jugak selesaikan mana yang perlu untuk wedding tau x... Semua barang hantaran selesai dibeli.. Weeeee.....!!! terasa sangat ringan ini kepala dan poket.. tet!! hehehe

the last thing we bought is Fragrance and BedSheet.

Jenjalan kat Parkson pastu masing2 gatey gi main bau2 fragrance padahal xde la plan pun nak beli. memula bekenan kat TOMMY (couple set). Memang murah la. berbaloi untuk 2 set RM 510. so korang bleh pegi intai2 sekarang ye. Parkson OU. Tapi mirzal tetap suka pada HUGO BOSS.

Then pegila HUGO section kebetulan plak ade promo HUGO BOSS ORANGE dapat beg bagai...
(sirious beg tu mg cantik). Then wawa pun layankan aje hidung c mirzal ni dok testing bau. rasanye dalam 5 bulan dah 3 tempat kami pegi untuk survey Fragrance Jusco OU, SOGO and Parkson OU. Dah bermacam2 sample yg kami amik tapi hidung mirzal tetap pada HUGO BOSS NIGHT jugak.

pastu dia pulak yg tolong tanye untuk girl set. P.A tu offer yg baru ni HUGO Orange for Women. cium punye cium...... SUKE!!! bau dia sweeettttt......!! 
1st Bottle
pastu tawar punye tawar, tuka punye tukar wawa dapat 2 Botol Fragrance for my wedding set...!! Yeyyyy!!!!
2nd Bottle
plus yang lain2 barang; 
miniature + body lotion + shower gel. 
hamik, banyak kan. mmg puas hati. 2 BOTOL ok. Besttttt....!!!

untuk wedding set mirzal plak 
100ml + Shower Gel + Miniature 2. 

pun banyak jugak and yang paling best kitorang dapat 2 BEG hugo boss orange. sangat besar dan cantek. nnt wawa upload gambar :)

pastu kan kitorang dapat lagi baucer Parkson RM 60 hengget

korang tau kan yg wawa ade cerita tentang deko - deki (mana punye bahasa aku  petik) pasal bilik kan. wawa kata ape..?? nak pakai bedsheet OffWhite kan...?? 100% cotton kan..??
Akemi : tetap pilihan hati



Harganye RM 599.00 korang ingat wawa beli ke..? ha..? Mampu..??? OF COZ laaa....... ekekeke. riak gile bunyi.TAPI bukanlah pada harga diatas. pembelian adalah pada kadar DISKAUN yang menyenangkan hati..... Sangat berbaloooiiiii.....!!! 
100% cotton + sulam2 lagi. sangat suke. OffWhite...??? Harapaaannnnn..... x dapat colour tu. Tp wawa terus beralih ke kaler lain yg masih masuk dengan konsep deko bilik. Mix and Match itu penting.

psssstttt... psssstttt... kitorang guna balik baucer tu untuk beli cadar ni. hehehehe





PS : Parkson tgh sale sekarang.... pegi serang....!!!


PS lagi : Mirzal, Thank u...thank u... kamu sangat memudahkan :)



6 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

yg best shopping kat parkson sebab beli rm100 dpt voucher rm1 kan. boleh cover beli brg lain..

Wawa Yusoff said...

cik.pinky : oh, yeke gitu. wawa xtau. coz ni first time shopping kat pasrkson. hehe.

thanks for the info, pasni bleh shopping kat arkson je... :p

norinaomar said...

baru je haritu tanya member2 mana nak cari cadar kawen yang suci2,simple n sweet.and most of them suggest beli kat parkson..macam tak caya plak..
so this weekend rasa nak terjah parkson..yeay!

Wawa Yusoff said...

noraini : oh yeah..?? faster2 terjah parkson. carik Akemi ye.. :)

happy hunting :)

norinaomar said...

wawa,saya dah tengok link tu,harga menarik,tapi tak macam cotton pun,macam satin plak..takpe2..Insya Allah akan saya beli,kena kol orang tu tanya betul2 nampaknya selepas dia balik umrah..thanks wawa

Wawa Yusoff said...

norinaomar : ha, link yg wawa bagi tu mmg satin. ade jugak cotton tp mahal sikit. memang more than 300.

gi intai2 parkson dulu. nnt kalau jumpe wawa inform lagi ek :)