..::Wawa Yusoff::..

Friday, March 18, 2011

oh korang...oh korang.....

malam ni wawa relax sikit. kalau korang perasan ade gak wawa buat blogwalking. sempat  jugak wawa leave comment. bukan x nak buat sebelum ni, bukan wawa x bace entry korang.. wawa baca. x pernah missed pun. tp selalunye wawa baca je x sempat nak komen2. maklumlah nak bukak blog pun kat umah je. Nak bukak kat opis mane ade masa. workload. korang pun paham kan, bile da start hadap blog memang xde la nak buat benda lain. leka. so arini jumaat mlm ni sempat la lepak2 depan TV sambil layan raja lawak ni and buat2 sibuk kat blog korang.. hehe.

mari update sikit. FYI, utk bilik tido wawa x amik kat butik. Buat sendiri je. Nak pakai theme Black & white. utk cadar wawa beli offwhite (tp x beli lagi...) cerita mcm da selesai je kan. banyak propa. haha. untuk Bidai belakang katil plak memula nak x nak pakai bidai. Nak buat mcm ni la kengkonon...

simple sangat kan...tgk cadar dia... Comel...!!

tp disebabkan rail langsir tu da pasang last year masa wedding kakak so kenala letak bidai jugak sebab nak tutup besi tu. Pastu theme pun terus tuka. sebab mcm pening nak deco black and white. 
Bile pikir2 balik, kaler dia x sweet. x mcm pengantin pun. adeke mcm tu. hihihihk :p

Jadinyeeee....Deco bilik wawa guna konsep Merah + Putih + Pink.

ni bilik pengantin cik Nadia Bayu.
Tp bilik wawa xdela sebesar ini.. (T___T)

yg ni pinky sgt la pulak. Tp cantik jugak :)
Mama's gee room : Sesuci lebaran kan.. hehe :)
Waaaaa.....Suke nih...!!!!!
Rambang nii....rambang..... tapi kan...kan...kan....
Sume deco pilihan wawa ni xde bidai belakang kan.... addooiii.. cmne ni, bidai da beli..
mak da nak start jait pun.. xpe2, mesti adjust kasi menarik..!!


So, bile dah bincang2, konsep nye jadi ginih. bidai putih pastu plus string curtain warna merah.


Ntahla, masih pening lagi ni untuk deco yang lain2, update later la ek.

(T________________T)

kain untuk bidai. my mak yg jaitkan. fewwiitt! syg mak lah :)



PS : alhamdulillah, langsir untuk rumah sume da selesai.. mak da siap jahit :)

3 comments:

norinaomar said...

tengah pk mana nak cari cadar putih..yang tak cecah 300hengget

Wawa Yusoff said...

ade, cube tengok kat sini :

wawa da bekenan sgt yang ni. Offwhite betul :

http://kedaimaju.com/?p=productsMore&iProduct=3469&sName=Np037-NR88727-%28Q-RM150%29

Wawa da try emel, tp buat masa ni akak tu pegi umrah. after 31 march baru dia akan reply :)

happy hunting :)

norinaomar said...

yeke wawa?baru plan nak usha kat parkson sabtu ni..