..::Wawa Yusoff::..: ..::Hackers!!::..

Sunday, March 6, 2011

..::Hackers!!::..

@#$%^&!*&#()$(&^!%$#^#&!!!!

permulaan entry yang pernuh dengan maki hamun bagai. nak tulis direct memang x manis plak kan. so letak ayat yang penuuh dengan simbol pun korang boleh paham kot.

nampak x tajuk entry yang mcm benci gile tu. ok. memang benci. blog wawa kena HACK!! bukan dari kawan2 or adik beradik yang pecah masuk untuk buat pujian diri sendiri pasal diri mereka. Memang x ah kan. rasa macam geli gile kalau akak2 wawa buat mcm tu. kekeke.


Afendi.com. blog sape penah kena hack dengan web ni. korang bayangkan. tiap kali wawa klik kat blog terus auto connect ke Web ni. so sesape kengkawan yang visit blog wawa arini memang takkan dapat baca entry la. Juz nampak nate hare ni je..

my kakak yang selesai kan masalah ni. dia yang tolong search macam mane and mane datang benda ni. alhamdulillah settle. so kalau ade yang jadi kat engkorang sume bukak kat HTML source and carik link ni pastu remove. wawa kena dorang masukkan kat gadget. terus remove.. So, hopefully korang x kena la ek :)


2 comments:

♥SuHiLaRy♥ said...

mine aso kena..share la how u remove it?

Wawa Yusoff said...

u pun kena ke..? ok, camne. u pegi kat Edit HTML. yg kite biasa buat utk edit layout tu.

CTRL+F then carik la URL tu. Pastu tgk kat mane benda tu ade. then remove.