..::Wawa Yusoff::..: ..::Got my robotic eyes::..

Wednesday, March 30, 2011

..::Got my robotic eyes::..

mode : Happy


ingat x topik wa gi terengganu dengan "mata" sebelah tu... sekarang tidak lagi

setelah 2 minggu merehatkan mata memakai contact lense dan merimaskan diri memakai cermin mata sekarang sudah kembali selesa....Alhamdulillah.....bersyukur penglihatan masih dipinjamkan.


brand ni yg paling selesa setakat ni cuma dia agak mahal sikit compare dengan yang lain... x kisahla, yang penting mata sihat dan selesa untuk pemakaian seharian... ok, ayat sudah seperti iklah.. mari tuntut komisen...!!


mempunyai bad habit yg susah nak buang, selalu pakai lense more than 10 hours, pernah tertido dengan lense x bukak dan selalu pakai lense yg sama more than 1 month.



Sila jangan ikut habit diatas ye.


SANGAT TIDAK ELOK UNTUK MATA


PS : Kain felt da beli... nak DIY something... Jeng...Jeng..Jeng...!!!



mode : Gedik



2 comments:

eyanne said...

saya pn slalu pakai more than 10hrs.. kdg2 rs mcm dh melekat kt mata huhu mmg xbgs!

Wawa Yusoff said...

eyanne : kan...?? memang x sayang mata betul kite ni.. hehe :)