..::Wawa Yusoff::..: ..::weekend korang??::..

Friday, February 18, 2011

..::weekend korang??::..

happy lunch hour. cett. x bape la nak happy sgt. pasal ngantuk tp x boleh tido. sooo..got headache.

Agenda minggu ini
sabtu dating ngan family. Intekma resort. awon nak belanja lunch..!! weehu..!
pastu lepak umah dan akan terus berusaha untuk siapkan munge dada tu. *harap2 berjaya*
rasanya diswik nak duduk umah jela. x nak kemana-mana. nak bermalas - malasan kat rumah.


oh, ye. agenda ari ahad, nak mengemas OLD stuff yg terperuk dalam kotak bawah katil..
barangkali akan jumpe kesah chenta lama...bukan barangkali. memang confirm jumpe punye sebab x penah kemas pun benda2 tu..  hahahha. not good. *benci*

kemudian rasanya nak pusing2 sikit skru kat otak belah kiri supaya menjadi lebah kreatif dalam nak design DIY lain2 benda. seperti deco tangga, deco bilik pengantin dan sebagainya.... klu ade entry baru maknenye betula la wawa DIY... kalau senyap je mcm x bersalah maknenye ini budak kecik sangat malas dan berat montot :D
 


So, camne weekend plan korang...??


Have a very nice WEEKEND utk u ollssss .... =)


9 comments:

FiZ said...

nak shopping....tp gaji xmasuk lgi...huwaaa....;p

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Chaiyok chaiyok wawa..
Ahad ni kite keje.. so, x planning pon nk buat ape2..

"cikkin" said...

go wawa go!!
heeheh..weekend ni nk p jogging with cousins..=)

lovelyadibah said...

DIY bunge dada??wow..nk tgk!hehe

hepi weekend!:)

miey anna said...

huuu,,me bz ngan skol..hehe..cayok2..=)

Norhayati Rostam said...

aI Wawa..!!
Hee~
Lamanya tak singgah sini.
Untuk Guestbook Yati rasa patut adakan jugak lagi2 kitorang yang kawan blogger ni kan.
hee~
Wah, dah pre wed photoshoot.
Cepatnya!
hee~
Untuk entri ni, selamat men'DIY'!

Cik Puan Syafa said...

waaah DIY! chaiyoook ^__^

Susu said...

Otak kanan lah Wawa... Kiri for sistematik. Kanan for kreativiti. Selamat menyekru.

Wawa Yusoff said...

kak su : alamak. sekali cikgu anatomy baca daaa... malu3. haha

memang otak kiri saya mmg nak tecabut screw sekarang ni.. RM..RM..RM... :p