..::Wawa Yusoff::..: ..::T>E>K>A>N>A>N::..

Monday, February 21, 2011

..::T>E>K>A>N>A>N::..


FACEBOOK. 
mcm2 isu kan. dari yang baik sampaila yg buruk.
dari orang bawahan sampai lah ke PM.
sume pun ade account kan.

sekarang ni sume tempat keje pun bleh access internet kecuali bank and certain security company. kat opis wawa pun camtu gak. dulu kan masa memula facebook kena block kat opis.. sume orang pun x pandai nak bukak. x tau kenape. tp sekarang ni sume da advance.. :) macam2 cara dorang guna janji dapat access. masa memula kena block tu firewall tu tulisan dia sopan je...comel2... nak baca pun susah... dia tulis camni...

Access time : 1 pm to 2pm and after 5pm
banned site : www.facebook.com

sekarang ni....... nahhhh kau....!!!
gabak giler kot tulisannya. sekali bukak, boleh penuh screen.

  sirious wey...dulu tulisannya sangat halus2 mcm semut..nak baca pun x nampak...
apabila Bos IT dan seangkatan Unit IT sudah berang... ini lah akibatnya... hihihhiihihk :)

so......korang2 sume sila la patuh arahan tu ye... jangan kasi mereka panassss....kang kalau xde internet kang korang gak yg bising2, so bile da ade kemudahan... sila gunakan dengan bijak ok :)



3 comments:

"cikkin" said...

hahha..tu da x tahan saba laa u ye..hihi..=)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kite same la wawa.. boleh bukak time2 tu je.. nyampah.. kul 1 tahan la x gi mkn sbb nak berfesbuk pnye psl..haha

me220784 said...

oklah gak aku pas kul 530 baru boleh. masalahnya aku rasakan it department boleh je bukak. x aci!! mencii!!