..::Wawa Yusoff::..: ..::Tebuan Hijau dan Lebah Merah Jambu::..

Wednesday, February 16, 2011

..::Tebuan Hijau dan Lebah Merah Jambu::..

sesuai tak..? sesuai..?? tebuan hijau dan lebah merah jambu... Awww...!! ahaks.! sirious ko gedixx wawa.
  The green hornet. erkk..  memang x penah dgr pun info psl cerita ni tp semalam. layan kan aje. oklah. kelakar. boleh buat gelak. secara logiknye cerita dia mengarut. tp memang kelakar. memang ketawa gakla.. pastu sampai rumah dekat pukul 9.00 mlm. kena bising ngan mak & kena perli ngan bapak. mampu ko nak gelak....?? ekekeke. chill la mak.. love u la :)


ok2, itu bukan cerita sebenar yg nak disampaikan...
semalam sempat ke IKEA kota damansara. sangat sesak. tp memang kena redah gakla. tu yg sempat tgk cerita tebuan hijau tu.  

beli botol ni sebanyak 40 biji. mungkin akan tambah lagi

 
 my next DIY project..!


2 comments:

anaztasias nora aira said...

waaaah bersemangat chayok2 :)... btw i link u dear :)

Fizlynn said...

Wa, dulu kan kak salkina almost beli bend ani nak buat DIY kasik untuk tetamu VIP, tapi sebab masa takder...terus lupakan niat nak DIY...wedding card DIY oub cam setengah gile nak siapkan sebab kerja sangat banyak...so good luck to you...