..::Wawa Yusoff::..: ..::Rasa bangga + malu2 ayam::..

Thursday, February 10, 2011

..::Rasa bangga + malu2 ayam::..


nampak x..? nampak x wawa tengah malu gile ni..? nampak..? nampak..?
korang...korang ingat x wawa pernah buat entry pasal HATTA DOMLAT?
kalau x ingat sila refer sini.

Korang nak tau x.......?? Huaaaa...... Hatta reply comment kat entry tu laaaa.....!
hamik kau wawa, malu tahap maha dewa siri ke-527..!!

Tak caya ke..? ha..tak caya ke..? Caya laa wey... citer betul ni...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tekan gambar kalau nak besar :)


nampak x...? nampak....??
aiiishhhh...malu lagi sekali....



untuk lebih jelas, hatta juga yang mereka busana nikah utk elyana
santeeekkk....!!!!


gila kan..? takkan la wawa nak pakai baju rekaan Hatta kot..
TAK TERCAPAI AKAL KU
terlalu gah rasanya....

baik kan dia...?? dia reply komen pun humble je.. comel.
by the way Hatta, a zillionsssss of thanks...!!! nnt ade masa i ikut e-jack pegi butik u ek =)


6 comments:

farahfatihah said...

wah wawa!!!! itu sudah bonus!!!

Wawa Yusoff said...

hahaha..!

mcm mane pun kak. masih lagi rasa takut2 nak terima...

$$$$. serammmm =)

jack dean said...

salam, wawa.... hado???? dapat komen dari HATTA DOLMAT himself??? ioolls non mampoo uolls... hehehehe....

datang je la butik.... just tgk2 pun okay.. btw... hatta say thanks for postkan die nyer promotion lam ko nyer blog..... hehehehhe.....

LittleSunshine said...

hehehehe..wawa,silap2 nnti wawa dpt bonus.free bj..promote dlm blog wawa..he3

Fizlynn said...

Wah...untung Wa dapat pakai baju Hatta yer...design dia memang coture, brilliant....

Susu said...

Ala... ala, bestnye. malu lah pulak cik lebah.