..::Wawa Yusoff::..: ..::pukul 9.00 pagi tu sebenarnye awal::..

Sunday, February 13, 2011

..::pukul 9.00 pagi tu sebenarnye awal::..

Entry pantas..!!

makan @ McD. shooting pre-wed baru selesai. tobat x nak buat lagi dah.. penaaatttttt....!!!! crame pipi dan muka. senyum dari cantek manis sampai jadi masam kelat. ni baru pre-wed. mirzal da mengeluh sampai nak tido2 masa driving. esok wedding mau nanges kami kena posing...

awwwww.....!!!

belakon bolehla... real life boleh dapat mcm ni ke...???
Verangaaannnnnn..... 

time ni kesengalan sudah menjelma. dah mati idea nak posing :)

cukup setakat ni.kena save dulu. nak gerak balik da. ini orang sudah menguap mcm x tido 5 hari.. ~sigh.
----------------------------------------------------------------------
korang...!! wawa dah sampai rumah... yey!! mari sambung update. alamak, hari ujan pulak..ngantoknye rase.. mlm kang la update..? boleh..? hahahha. confirm kena maki. kekekeke.

photoshoot bermula seawal 9.00 pagi..ermm...awal ke...? klu ikut kamus idup wawa utk hari minggu da bgn amik gambar pukul 9.00 pagi kira awal sgt tu.. hik. photoshoot pre-wedding ni di settlekan oleh abg iparku mohd fairuz yg menunggu kelahiran anak pertama. ececeh itu pun nak inform kat sini. hihik. so dari gambar2 hari ni la yg kami akan pilih utk buat bunting dan gambar2 yang akan disusun di bilik pengantin. korang tengok 2 keping cukupla. mls nak watermark banyak2 gambar. penat x hilang lagi. mandi pun belum.. hehehe.




ok,wawa baik hati. kasi korang tgk 5 keping gambar. chow..!! nak mandi..!!

trademark tetap trademark..kikiki. 
Lebah merah jambu itu saya yang punya...! hahahahahaha..!!
-nada ahmad albab-

Chow..!! sekali lagik :)


PS : gambar2 ni semua fresh.xde edit ape2, just tambah watermark je. pastu rasa mcm sengal gila. kenapa watermark tu x sama dengan URL blog sendiri...? wakakakakakak.....!!! nampak x..? wawa penat gile nih... sampai bende tu pun boleh x perasan.... adeyyhhhh..penyek sudah...

7 comments:

LittleSunshine said...

br pre wedd dh penat..lau kawen nnti mcmane la nnti ek,..adeiii takut2... ok la tu pasangn suka jer posing..kt putrajaya ek..

Wawa Yusoff said...

itula pasal.... letih sgt2. sampai x nak senyum dah...
a'ah kat putrajaya. familiar sgt tempat tu ek. ekeke :)

Fizlynn said...

Wa...tu baru sikit...kalau kak Salina ambik pre wed, pukul 8 dah kena start shooting kalau pagi...sebab nak get the best lighting...kalau orang tak biasa memang penat...tapi bagus kan...dah tahu macam mana nak posing masa big day nanti...so siap sedia la nak lunyai ambik gambar masa wedding...hehehe....

Wawa Yusoff said...

Lucky me bukan kak salina yg amik shoot utk pre wed kami... hehehe =)

*luv Syahnia* said...

cik ain pun nak pra wed gak lah
best2..lagik2 kalo giler bgmbar
cam cik ain..hehe

Susu said...

Pasti Mirzal nampak comel kalau dua-dua duduk bersila dan leher tersenget cam Wawa.

Wawa Yusoff said...

cik ain : haruuss... boleh praktis mcm mane nak shooting masa wedding nnt. mcm kata kak salina (refer komen atas) dia professional photographer =)

kak su : kan..? tp x t'buat plak. haha =D