..::Wawa Yusoff::..: ..::Perlu ke Tak::..

Thursday, February 10, 2011

..::Perlu ke Tak::..

korang..wawa nak minta pendapat  la... sebenarnye dalame pk dah. memula x nak buat pastu pk balik mcm nak buat...tp tak tau perlu ke tak and sesuai ke tidak...
help....


camne ek kengkawan..??korang rasa perlu x...? wawa nak pendapat pada yang berpengalaman la... guest book ni ade ke yg tulis..? berbaloi ke kita buat benda ni...? mean, kawan2 kita alert ke psl buku ni...? tolong wawa ek.. nak pendapat korang...

FYI, wedding wawa kat rumah and pelamin sume kat khemah. belah mirzal sesuai la nak pakai guestbook ni sebab belah dia buat kat dewan. tapi x nak la kacau tempat orang.. hehe.

ape pendapat korang...? Perlu ke guestbook ni dan sesuai ke dengan majlis wawa...??

HELP....HELP.....



10 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

kalau buat kat rumah better xyah la dear, takut orang tak prasan guestbook tu. if nak jugak bole, tapi u pilih sorang incharge jage tempat masuk utama. ala² kaunter pendaftaran gitu ^^

LittleSunshine said...

ala lau kt rumah boleh ape..tp tu la kn ltk satu meja khas..bg kwn2 nmpak..xpun dlm kad kawen or msg infon kwn2 suruh dropkan guest book

Aya said...

assign someone tuk jaga guest book tue.. sure adenye yang akan tulis. best ade guest book. at least ade gak kenangan time wedding besides gmbr/video :)

~mspija~ said...

yup! setuju sgt dgn aya. then kalo nk lebeh bagus letak pesanan kat invitation kad untuk kawan2 jer la. "feel free to leave ur lovely mesej bla..bla..bla..bla...

EiDa_wAn!e said...

wawa : Macam tersama plak . Dari awal tahun hari tu lagi dok terfikir2 nak buat guestbook ni .

My suggestion , boleh if kiter nak buat . Tapi make sure kena jadikan table tmpt letak guestbook tu , super interesting . Kena ada deco yg agak menarik perhatian org ramai utk singgah tengok "what's happening there ? "

hihi , ni just pendapat i la .. Sbb majlis kat umah or kat Kg ni , org kurang alert sikit dgn benda2 yg mcm ni :D

eidA said...

i pon terpikikan nde sama gak..nmpk menarik gak guestbook tu, tp kalau majlis kat umah jer, mcm xtau cmner nk wat org nampak guestbook tu..

em, apa kata guestbook tu letak dekat ngan tempat hadiah.once diorg letak hadiah, diorg napak guestbook table tu..

one of my idea..

Anonymous said...

ok gak buat... k.ckin pun buat hari tuh.. cume make sure ada org tlg handle jer.. tuh tanda kenangan...

Wawa Yusoff said...

Thanks utk sume pandangan korang... nnt wawa akan fikirkan..

da tanye mak and mak setuju.!! yey!!

tapi nak buat ke tidak masih belum decide.. *fening*

nYomeL said...

wawa, buat je. InsyaAllah, akan ade org tulis. dun worry..

buat yg simple2 pun xpe.. nnt dh lepas majlis, bace balik ape yg guest tulis mmg rase sgt seronok.. :D

Wawa Yusoff said...

nyomel : TQ. memang dah decide untuk buat. orang tulis atau tak, belakang ceritaaa..... hehe :)