..::Wawa Yusoff::..: ..::Menang ke???::..

Saturday, February 26, 2011

..::Menang ke???::..

Koranggg.....!!!

ececeh..penat ni. tp sebab happy. balik2 je terus bukak laptop and perasaan nak update pun mcm berlumbe2 je datang... ehehe. sebenarnye pagi td wawa ade game netball ofis wawa KSKB sg.Buloh VS Fakulti Perubatan UiTM Shah Alam..... Sangat seronok. sebab dalame x main. Itu jela yg gembira sgt. tapi excited nak bercerita mcm dapat sponsor besar-besaran plak utk majlis kawen kan... hahaha.

TEAM : KSKB Sg.Buloh
memang sangat seronok main dengan dorang ni... carik cik.wawa kat mana..?? tu..tu....yg kicik2 pakai huruf C tu.. hihihi.sebab pendek kan. verangan la nak jadi shooter. ekekek :p

MENANG OK!!
12 - 1. hebak...hebak... :p

Rasa sangat berbaloi ajak orang turun training petang2. cuma cam frust sikit sebab GD kami Kak Shima x dapat nak main. Lutut dia injured plak last minit tu... kalau ade dia maybe bleh jadi 24 - 0 kan..? wahhh..?? tamak nih.

secara peribadi memang wawa sangat puas. yela, dari cari orang sampaila bola, bib dan sebagainye sume kite kena buat sendiri and bile menang besar tu maunye x gumbira.

Kepada Team Mate, Thanks sangat2 ye... best sangat main ngan korang tau x.. Macam x sangka la plak kita bleh menang sampai 12 kan..?? hehehe. Thanks sangat sebab turun training sama2.



P/S : ade beberapa yang agak kecewa jugak disebalik persiapan menjelang game dan pagi sebelum game. tapi bile dah menang. memang x pk ape dah. yang penting usaha wawa berbaloi. belakang cerita tada guna lagi ok ~harap maklum.

2 comments:

farahfatihah said...

wah active main lagi ek..fara dah berkurun dah xmain huhuh

NoRazUraShIma said...

keciwa2 xdpt men..
anyway...syabbbas to kskb....
team yang wallah bangat wpon training bape kali jek...