..::Wawa Yusoff::..: ..::Lompat arnab::..

Friday, February 4, 2011

..::Lompat arnab::..



Happy Chinese New Year korang semua ;)

blog sudah lama x update. sibuk buat kuih bulan + nak gantung2 tanglung..biasalah, nak sambut new year kan.. ok2, wawa tipu.. ape2pun kita orang Malaysia.. *fine, annoying gile mukadimah kau wawa* 

sebenarnye malas nak update. oh bukan. x baik memalukan diri sendiri. sebenarnye workload. sirius x tipu. selalu kat opis sempat la jugak bukak blog and blogwalking semua. tp sekarang ni x sempat dah. balik pun kadang2 pukul 6 atau 6.30 baru kua opis. sampai umah da penat. wawa memang x sempat nak update. blogwalking pun kadang2 thru phone je. Tak puas ok. lembab mcm siput. 3 - 6 febuari kite semua cuti. mati kutu. x tau nak buat ape kat rumah. pandang kiri, pandang kanan, rupe2nye bunga dan reben2 yg sangat banyak sedang ditunggu untuk dibelek. arini sempatla selesaikan D.I.Y bunga dada. hampir 70% siap dah. ni benti kejap. pasal bosan. selalu pun mcm ni kan. heheheh ;p

Esok kena pegi bahau. tau x kat mana..? wawa geografi mmg failed. mula2 cakap bahau ni kat melaka. Kena gelak ngan mirzal..Siot betul. Bahau kat negeri sembilan ok. sempadan pahang. Fine, memalukan diri sendiri lagi sekali. esok wawa kena pegi sane sorang2. nak kena fitting baju bertandang. Mirzal da balik umah omak dia ari khamis aritu. Jadi dia tunggu kat sana je and wawa kena drive dari sini pagi-pagi. Jauh katanye..

Alhamdulillah everything was done by M.I.L kat sane, dari cari butik, baju, pelamin sampaila Photographer. Otomatik, persiapan kami hampir selesai. So sekarang ni wawa just perlu ikut sahaja perancangan mereka. Thanks sesangat.

Doa wawa selamat pergi dan balik ok. InsyaAllah...




5 comments:

me220784 said...

bahau tu dekat ngan kuala pilah. jalan kampung so drive carefully. elak taik lembu bnayk wooooo. :P

Wawa Yusoff said...

hahahaha

baik... TQ :)

.::cintabungablogspot::. said...

wawa.... so how ur feeling skunk? heheh... hopefully slmt smpai yew dear :)

Wawa Yusoff said...

alhamdulillah.. selamat sampai. feeling nye... Lega... hehe :)

TQ dear :)

Susu said...

Tahniah kepada Royal Blue and yellow....