..::Wawa Yusoff::..: ..::hehehe suke::..

Monday, February 7, 2011

..::hehehe suke::..

korang...korang... wawa da sampai rumah.. hehe.
alhamdulillah..selamat sampai petang tadi. semalam kan wawa cite gi fitting baju untuk bertandang kan. kat bahau. baju tu M.I.L and S.I.L yg pilih. sangat cantek. tapi bila wawa pakai terus tenggelam. bukan baju, tapi wawa. sedih je. maklumla keadaan diri yang mempunyai kerendahan 5 kaki je and saiz yang cukup-cukup untuk sarung baju bersaiz SS tetapi semalam perlu untuk sarung baju yang sangat sesuai untuk orang yang mempunyai ketinggian mencecah 6 kaki. huaaargghhhh....!!!! 

at first, meamng frust sangat. mau x nye. baju tu cantek tapi bila wawa pakai.........(sila sambung)
lepas tu try baju lain, warna ala-ala Pearl blue, ala mcm baju ayu raudah kawen kat rembau tu... (betul ke rembau...)  baju biru lembut tu. tapi mirzal x nak. dia nak baju yang first (royal blue + yellow Gold) tu jugak walaupun dia sedar keadaan tunang dia ni hanya bersaiz seperti budak darjah 6 dan kalau pegi cari baju kat section KIKI LALA memang confirm ade size. sirius ade rase terhina disitu.. sob..sob..
memang suke buli kan...?


Tapi pastu akak andam tu adjust, pakai elok2 dengan corset semua and dia pin semua2 yang gelebeh tu..pastu dia suruh sarung ngan kasut sekali dan  hasilnye sangat menarik. yg paling x sedar diri tu, wawa rasa tinggi..hehe. so sekarang alhamdulillah wardrobe and persiapan untuk majlis bertandang da selesai tinggal nak final fitting je nanti..Alhamdulillah.....


Final Review :-
Bertandang Theme
Apepun, wawa memang nak say thanks sangat2 kat family mirzal specially mak and adik dia (ateh) dorang yang selesaikan semua ni. dari carik, sampaila booking.. 

Thanks sangat-sangat...

2 comments:

LittleSunshine said...

wah ada org settlekan...alhamdulillah...he3

Wawa Yusoff said...

tula..lega sangat2.klu nak harapkan kami berdua, memang x ckup tanah...
alhamdulilah.. :)