..::Wawa Yusoff::..: ..::The BEE must be in PINK::..

Monday, February 7, 2011

..::The BEE must be in PINK::..

mimpi la kau wawa <------ sila refer pada tajuk diatas

HAPPY..!! sangat.. hehe :)

it is not a hundred or thousands. but it make me laugh and smile everytime i look at it.. and deep down inside.. he really know me... a zillion of thanks for the sweet and lovely little gift.

I will stay Buzz for u..!!

Mirzal, sayang kamu. aiceh, malu plak tulis2 camni.. hehe :)



masa memula nampak benda ni. first word yg keluar "warna Pink xde ke..?" serious xtau malu ini budak kicik. sangat demand. hahah.
tapi rasa terhina gakla sebab dia bagi tabung, fine. dia perli tunang dia yang kuat shopping dan maha pemboros ni. tapi ok jugakla daripada dia bagi wawa buku masakan dan resepi. memang wawa duduk bawah meja tak keluar2 da.. hahahah.
ok, dear. noted. i berjimat lepas ni. pastu kite menabung sama2 pastu makesure nex year i dapat guess lagi. ~ wakakaka..!!

BITHDAY TREAT dis year as same as last year. wawa pun x tau kenapa. sendiri order lepas tu sendiri baru teringat, ape da xde menu lain ke yang boleh dijadikan birthday treat untuk perut sendiri. takpe2, baru masuk 20 tahun (lepas diskaun) insyaAllah tahun depan menu lain. mungkinkah mirzal akan masak untuk wawa...?? jeng..jeng...jeng.... heheh.

Chicken Lasagna ~memang hantu sangat :)

segala jenis spaghetti memang favorite mirzal, meatball, marinara, seafood, fettuccine dan segala keturunannya memang dia suka.

Mirzal... Thank u so much
*Smooocchess*


5 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

tabung ke tu?
cutenyer...siap ada nama lagi...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

comelnye tabung bee tu.. Pasni simpan duit byk2 pastu banje mirzal mkn spaghetti.. tu matlamat die sbnrnyer..hehe

Wawa Yusoff said...

noremy : yup, tabung. cute sangat kan :)

cik pinky : hahaha. funny. simpan duit utk penuhkan perut dia ek. haha =)

.::cintabungablogspot::. said...

cute bee die ^^

Wawa Yusoff said...

Iera : cute kan..? Bee gomok montot besar.. haha =D