..::Wawa Yusoff::..: ..::Penat tapi kena, fikir tapi penat::..

Wednesday, January 19, 2011

..::Penat tapi kena, fikir tapi penat::..

ngantuk...letih...penat..lesu...
sume ade. biasalah, workload + otak x henti2 pk utk wedding. even benda tu da half settle pun tp masih lg nak pk. betul la orang kata, selagi x selesai selagi tu la x dapat tidur dengan tenang. makin dekat hari makin risau. tapi wa lambat lagi. 5 bulan, lambat lagi kan...? Ngeeee =)

sekarang ni yg tgh pening pk ialah wedding favors untuk majlis nikah.
Untuk nikah buat special sikit sebab nak bagi pihak lelaki. Memang x nak bagi hari ahad sebab x nak nampak ade perbezaan paper bag dan membeza2 kan tetamu. so yg datang hari ahad semua dapat bag yg sama dan isi nya juga sama termasuklah pihak lelaki. dats why masa nikah nak bagi special sikit utk pihak lelaki.sebab most of guess yg datang masa nikah biasanya ahli keluarga. so x susahla nak bagi kan. Buat la lebih sikit so semua tetamu yg datang masa nikah mcm tok kadi, imam, keluarga terdekat pun dapat special favor :)

ade jugak intai-intai kat AYA. idea dia ok jugak. simple tp cantek.

so ingat mcm nak teruskan je dengan idea ni. tp ubah sikit. kat balang tu letak custom sticker ek. Lebih kurang mcm ni jugakla jadinye nnt cume kite guna balang IKEA.
comel jugak kan.


**kalau jadi buat, so it might be my next D.I.Y project. hehe :)



1 comment:

QUEENofHEART said...

akak dl2 esok nk nikah,harini akak still pegi keje sbb nk hilangkn rs gemuruh..tp tidur mmg ala-
2 tido ayam jerk.. :P