..::Wawa Yusoff::..: ..::Jodoh mereka Kuat::..

Saturday, January 22, 2011

..::Jodoh mereka Kuat::..


ingat x entry wedding shah yang i buat tu. ala, yg sepuloh tahun couple and kawen tu la... ok, ini ade satu lagi kawan yang 10 tahun bercinta and akhirnye selamat menjadi suami isteri.. huiii..kuat betul jodoh diorang ek. jeles2. wawa bercinta setahun da nak kawen dah. kire jodoh ke atau gatal..? kihkihkih.

Wan Salfaizura owner kepada blog all about my impression merangkap kawan sekolah wawa sudah selamat mendirikan rumahtangga bersama kawan, boyfren tunang dan suami tercinta. banyak kan pangkat c awie ni dalam hidup dia. hehehe. 
Tahniah, tahniah, tahniah.
Zura & Awie selamat dinikahkan pada 21 jan 2011 bersamaan hari jadi zura. best. memang awie xde alasan la nak lupe tarikh anniversary ek :)
 Pelamin dia santek sangat wey.. besar gile. sampai 5 panel. memang penuh pentas dewan

 Tahniah korang..
Sangat hebat ini hubungan. 10 tahun bercinta dan bertahan hingga ke jinjang pelamin
moga bahagia kekal ke akhir hayat ye dear. kamu cantek :)

Ini anak dara sume tgh amik nombor nak kawen. hehe
 itu HOT MOMMY bertudung turquoise sangat cantek tp dulu dia size S sekarang da M =)

ok, gambar lepas ni agak x bagus. orang tengah sibuk wedding ade plak kantoi tgh kissing boy. 
hurrmnnnn......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini budak handalah terlalu hansome.

tgk sampai stim muke wawa kiss dia. maybe sebab ni wawa kena kawen cepat. 
x sabar nak kiss....... budak.. ape..? ape..?? korang pk ape hah... hesssh.
mommy dia yg pakai tudung turquoise td tu. memang hensome ini anak ok. dia kiss wawa lebih dari 3 kali. Wawa suruh kiss lips pun dia buat. tp x boley amik gambar. nnt wawa kena saman ade hubungan sulit dengan budak bawah umur. Tp memang dia taste wawa. boleh ckp gitu..? hahahaha 


3 comments:

.::DinCma::. said...

lawanyee wedding theme kawan wawa nie.. lembut jer warna dia.. happy married.. utk wawa.. semoga bahgia selalu.. salam kenal dear;-)

salfaizura said...

wahh wawa siap entry khas wedding org ek..tq2 nnti bg org semua gamba yg wawa ade k..tag fb pon ok

Adawiyah A.Halim said...

lawak la wawa ni..hehehe..
btw mmg cntek arr pelamin dia..huhu