..::Wawa Yusoff::..: ..::H.A.T.T.A D.O.L.M.A.T::..

Tuesday, January 18, 2011

..::H.A.T.T.A D.O.L.M.A.T::..

entry sentap bersama e-jack @ Jack dean
sebelum ape-ape, nak say thanks dulu kat ejack sbb caring psl preparation i,walhal sendiri pun lupe.

ok, cite dia mcm ni. ade satu hari tu wa nampak dekat wall FB ejack tulis mcm ni 

 kalau x nampak. klik kasi besar.

so, bile nampak bende ni. i had a big question mark in my head. come on la.. ejack..?? student Islamic banking & Hatta Dolmat...?? *fening*
dalam pada tu asik nak tanye je lupe. mse jumpe kat wedding shah tu wa tanye la puas2. damn, dia mmg rapat la ngan hatta. tetibe i punye setan jeles datang boleh.? hehe.
But ejack is ejack, dgn sape pun dia kawan dia, apepun pangkat, glamour mcm mane pun, dia tetap anggap sume pun kwn dia. *kembang kan aku ckp ko mcm ni*

Hatta Dolmat : Professional Designer (Couture)

dia ade pesan, klu nak tempah wedding dress boleh je ckp kat dia and dia bwk pg jumpe Hatta. persoalannya... Mampu...??? aku nak pakai baju Hatta Dolmat..?? Branding Hatta bukan kecik woo... Semalam ejack ade pm i. bgtau dia kat butik Hatta and dia tanya nak tempah x..? I cume mampu senyum je. and ckp kat ejack, 
"x mampula jack nak pakai baju hatta. nak bwk nama dia pun da rase berat je bahu aku ni"
"baju nikah kain da beli. tinggal nak tempah je"

ok. habis di situ. yg lain2 x pyhla korang tau. sibuk je ah. kerek sikit :p
-------------------------------------------------------------------

Honestly baju Hatta mmg i suke sangat. detailing dia sangat cantek. paling wa suke koleksi KASYAF dia. canteeekkkkk....!! juling2 mata tengok :)
x ke rase mcm meroyan sebab tgk baju vouge mcm ni tp tak dapat pakai :(

Tapi wa ni orang biasa and bakal suami pun bukan anak Dato', Tan Sri ataupun artis glamour class A mcm Anuar Zain. kalau ye pun wa mampu nak pakai baju Hatta orang lain tau ke...?? Even kite bagitau pun kat sume orang yang kite pakai Couture from Hatta Dolmat...korang ingat ade orang nak percaya..?? NAN ADO.. hahaha. Tapi Kalau Erra Fazira pakai baju Jusco (kalau la) terus nampak mcm PRADA =(

masa wedding abang dia (Rostam Dolmat), Hatta design sume busana pengantin. bayangkan, Nikah, Berinai & Bersanding pakai baju Hatta Dolmat korang x rasa gah ke..? Tapi apekan daya, i bukan adik dia.. isk..isk..isk (T_T)

NIKAH : design baju mcm ni mmg i suke sangat..!!
BERINAI: Sangt berani dorang pakai hitam

BERSANDING : Waahhhh!! Suke sangat nihhhh...!!
 something to share, to bride to be yang memang ade bajet lebih, ejack ade bagitau range harga untuk tempah baju kat Hatta ni. Below then RM 5K pun korang boleh dapat. yang ejack offer kat wawa RM 2K pun da ok. so B2B kat luar sana boleh la start jenguk2 and pk2 kan ye.. I cume bleh tengok je baju2 koleksi KASYAF dia ni sambil tongkat dagu and angan-angan pose melentik sambil pakai KAFTAN.


(T_T)


Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...