..::Wawa Yusoff::..: ..::Eh? Kena tipu ke? hehe ::..

Thursday, January 13, 2011

..::Eh? Kena tipu ke? hehe ::..

tajuk entry mmg gedik kan? ngeh3. 
ok sebenarnye ade kwn2 tanya pasal kek coklat yg masa e-day wawa tu.
actually benda tu bukan kek sebenarnye tp TUALA.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

comel kan..?? mcm sedap je. tp x bley mkn. buat balut badan je boleh :)

kalau x caya tgk ni
.
.
.
.
.
annoying x asik2 kena scroll...? xpe. suspen sikit. keh3 ;p
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaa......!!!!

.
.
.
.
.
.
nampak x..?? jelas kan yg ini adalah tuala. 

nanti wawa buat Entry untuk D.I.Y kek sedap ni tau. sangat jimat dan sangat mudah

Tungguuuuuu......

kalau x nak tunggu tryla buat sendirik. confirm x jadi sbb korang x ikut ckp wawa. hahahaha.
*bajet hebat sgt budak kenit ni*





***sekarang baru t'pk. aku ade amik gambar ke mase buat benda ni dulu. mcm mane nak explain klu xde gambar...?? cetttt....!!



7 comments:

kechik adios said...

wawa... nakkk tempah.... agak2 dalam berapa sume nie??

me_220784 said...

time aku nanti nak tempah kat ko kek coklat nie boleh?? ahaks!! :P

farahfatihah said...

tgk dari jauh mmg mcm kek!!!

mizzunderstood said...

sgt comel!!!
dear...nk bljr gak wat DIY nie..
hehe.. =)

*luv Syahnia* said...

menarik!!!
ala dah tlmbat..kalo taw
bole ain try bt time eday ain
mggu lpas..hehe

LittleSunshine said...

mmg tipah tertipu..
sejibik mcm kek...aish..
rupa2 nya tuala.

cute je gubahan & unik

~ mizzAmy ~ said...

seriously, at first ingat kek dah tadi kan. dah lah chocklat... nyum3.. sekali tuala daaa.. but nice lah dear. sgt kreatif gitu.