..::Wawa Yusoff::..: ..::damn! memang vavi la kan::..

Friday, January 7, 2011

..::damn! memang vavi la kan::..

ah..!! x dulik..! nak mencarut jugak. lantak la ko kan..!!! orang mcm ko mmg memalukan kaum dan semua orang yg sama jawatan ngan ko...! eeeee....!!!!!!!!

ok, tarik napas dalam-dalam dan lepas...
hnss...hnsss... kembang2 idung aku nak tahan marah punye pasal....


TARIKH : 7 JAN 2011
LOKASI : McDONALD RAHMAN PUTRA

SITUASI


persoalannya sekarang, perlu ke ko nak biadap mcm tu..? kalau kata ko orang baru pun kat SUNGAI BULOH ni aku rasa x payah kot ko nak buat orang mcm tu. and lagi LOSER ko ni aritu ko tanya pasal buku kat Library tu aku layan ko elok. Memang ELOK. Dan lagi satu kalau ko x cam pun muke aku ni TAK PAYAH and TAK PERLU ko nak sound orang mcm tu...!!

Besar sangat ke pangkat tu.. Esok kat kubur orang tanya ke pangkat ko ape..?? Dan yang lagi gelabah mak limah tu, ko nak pegi kat kereta boleh plak mengelak lalu dari bertembung ngan aku.
Eh, PELISSSSLA..... kita keje satu bumbung kan. ko pun baru beberapa HARI je kat sini da tunjuk lagak macam tu..??????

------------------------------------------
Maaf la kalau entry kali ni biadap. tapi mmg MELAMPAU. kalau pun kita tak kenal dgn seseorang yang tiba2 senyum pada kita, rasanye kita x perlu nak sound2 orang mcm tu dengan nada yang biadap kan..??? Kalaupun rasa tak kenal just diam and jalan jela. Tak payah nak sound orang mcm tu. awak tu x bagus mana pun. sampai bila nak sombong...??? 
Orang2 mcm ni la yang boleh memalukan dan memburukkan semua orang yang sama pangkat dan sama jawatan dengannya dan lagi malu... sesiapa sahaja yang berada dibawah SATU PROGRAM yang sama dengan LOSER mcm ni.


kanak-kanak makan nenas,
kalau makan cili, memang rasa PEDAS.


3 comments:

lovelyadibah said...

Alolo..siannyer dier..sabar ea:) saja je 2 nk acting2 glamorous padahal poyo jer:)

xoxoxoxo

:)

Wawa Yusoff said...

diba : hurmn. mmg saba sgt td. rasa mcm darah da sampai kat muka da. sgt biadap.

xpela. hidup kan mcm roda. yg penting Chill :)

me_220784 said...

ade masalah jiwa, kesian dia!