..::Wawa Yusoff::..: ..::Contest Blog Paling Cantik, Comel dan Kemas! ::..

Wednesday, January 19, 2011

..::Contest Blog Paling Cantik, Comel dan Kemas! ::..

thanks rozi coz tag aku untuk join contest ni. XOXO..!

first sekali mari berfikir panjang. contest yang bertajuk Contest Blog Paling Cantik, Comel dan Kemas. PALING tau... setakat blog lebah 2 ekor ni apela sangat kan. tp x pe, yg penting cukup comey dia mata tuan blog yang kadang2 pun perasan comel jugak lepastu muke blushing2 bile tunang sendiri ckp dia comel. eh, ok. merepek. tuan blog mmg suke puji diri sendiri. agak annoying jugak ayat kat situ. haahahha.

Let's continue ----->


Klik Gambar utk ke Link Farzana Farzanto

syarat-syarat penyertaan :
jadi follower FARZANA FARZANTO.
peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)

  • ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.

  • buat 1 entry tentang contest ni.

  • tag kepada 5 orang rakan blogger anda.

  • letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.

  • setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.

  • penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.

  • dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
 
Saya Mahu mereka juga dapat hadiah :)
 Kak Farah Fatihah
Empunye si Kasut Pink
Yang Bernama Fati
Yuna & Heri
syahnia
 
 
GOOD LUCK GIRLS =)

 

2 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Tanks wawa sbb nak menang same.. da 2 org tag ni.. Tapi blog kami x lawa mane ni.. mcm xde hrpn je nk menang..hihi

Yuna Heri said...

Wah!! Terima kasih tag!
Insya-Allah, akan cuba ya. ^_____^