..::Wawa Yusoff::..: ..::%::..

Monday, January 10, 2011

..::%::..

apa tajuk mahu letak pun xtau ;)
entry kali ni wa just nak cite persiapan wedding yg telah meningkat sebanyak 30%. 
yey..!!

bunga dulang -done-
kad kahwin - tunggu quotation (awon tolong deal)
paper name tag - done by awon-
paperbag -done by awon-
D.I.Y bunga dada - in progress 20%
Wedding Package - Done : 30% deposit -

sudah semakin lega.

Last week da pg butik utk booking wedding package. so semalam (ahad) dengan mak sayang repeat lagi sekali untuk dapatkan harga. 

Last week masa pegi tu just bg gambaran majlis, tema, and semua kehendak si pengantin kenit ni la. and cik.Tham sangat rajin layan.
I'm so lucky sbb ade pakcik yg sangat hebat makeup and sangat kreatif kepala hotak dia utk setup my wedding.
Semalam pegi repeat utk tgk gambaran hasil yang dibincangkan and segala keperluan. yes, it is beyond of my imagination and the price also.. $$$$ sob...sob.. (T_T)

then, bincang punye bincang, tawar punye tawar. alhamdulilllah dapat seperti yang di inginkan walaupun over budget sikit. Tapi berbaloi sbb dapat pelamin baru, baju baru, arch and etc.. sangat banyak yang baru. nnt i update listing pasal package ni ok :)

dis wik, maybe ari kamis nak pg letak deposit 30% and bwk mirzal sekali sebab nak kena ukur baju baru untuk dia. oh ye, mmg x adil sbb dia dapat baju baru. sebenarnye baju utk bride dia nampak biasa je tp klu bride pun nak baju baru sanggup nak tambah..?? harga yang ade ni pun da telebih bajet. toksah perasan wawa..! sarung je apa yang ade. Tapi cik.Tham ckp by the time nak sampai wedding nnt kalau ade baju baru yg sesuai dia boleh je nak bg pakai. x payah tambah RM. hopefully dpt la *berdoa* heheheh :)



*Tempah aju nikah -mac
*Photographer - Still pending

4 comments:

Normaliza said...

semoga semua terus berjalan lancar yek..bestnya wat persiapan kawin..akak suka.. :)

Fizlynn said...

Wah Wa...excitednya dia...hehehe...good luck...buat semua pelan2 takyah gopoh...jangan panic...

Rilla said...

Doakan time awak nak kawin ada baju baru :D

Wawa Yusoff said...

kak normaliza : best mmg la best tp fening.. hehe. thanks kak :)

kak salina : serangan panic tu belum sampai lagi. akan kot. hahaa =D

Rilla : Thank u so much dear :)