..::Wawa Yusoff::..

Friday, January 21, 2011

Another Tag from rozie.
oh dear, thank u. kau memang suke mengheret aku untuk menjawab soalan2 cepu segala cepu ni kan.. 
 cepuk kang baru tau.. hahahaha =)

ok, mari menghabiskan sisa-sisa rehat hari jumaat ni dengan menjadi "artis" dan sendiri tanya sendiri jawab.


5 nama samaran korang :   
sampai 5 kau nak...????
1-Wa ->nama dari kecik. Family sume memang panggil wa
2-Wawa -> dapat nama ni masa form2. kawan yg panggil and melekat sampai sekarang.
3-Intan -> Nama formal untuk urusan pejabat dan sebagainya. Sangat rase feminin bile org panggil wawa dengan nama ni. kukuikuiikuiki
4- Comot -> korang gelak apsal..? nama ni dapat sempena kecomotan muka akibat parut. naik beskal dari atas bukit, sampai bawah terus jatuh sujud ke bumi mengheret segala batu krikil yg ade. mcm mane rasenye..??? Lepas ni boleh cube :p
5- Nama yg mirzal panggil. Mahu tau ka..?? tak payah laa... blushing nih. hihihihih. gedik.

5 tarikh penting : 

Sume tarikh hari kelahiran ahli keluarga terchenta.
senang kan explen mcm tu. x payah letak nombor :)
6 Februari- Melampau kalau lupe. Kat I.C pun ade tulis :D
16 Mac - Birthday mirzal. Lepas ni nak cube buat-buat lupe.. Ngeeee~
2 Oktober - The day I was taken as he's fiance
Tarikh kawen : Tamau tulis. wek :p


5 perkara yang dibuat semalam :
Booking wedding Package
Lepak McD ngan mirzal sambil pilih gambar untuk DIY tag doorgift
Blogging
Kemas almari
BERANGAN : seronok :)



5 perkara buat anda gembira :
pertama
Blogging, memang seronok. boleh tulis ape pun yg wawa nak tanpa memikirkan mimik muke orang. sebab wawa memang pantang bile borak ngan orang yg suke buat muke. dalam hati selalu ckp **ko ingat ko cantek buat muke mcm tu**
kedua
melepak ngan kawan sambil bercerita and ketawa dengan diorang

ketiga
Bahan Orang. hahahah

Keempat
Layan + menyakat aqil. tengok dia ketawa, buat dia marah & merengus pastu cium and peluk dia kuat2. owh, sangat rindu dgn ini budak.

Kelima
Lepak dengan mirzal, gelak-gelak pstu gaduh dulu sebelum balik lepas tu sampai umah call bagitau da rindu kat dia. hahahahahah. 2,2 pun ngade2 :p

5 sbb jawab soalan ini
sebab pertama
pasal dah kena tag. so kena jawab jugak

sebab kedua
Soalan dia agak best sebab tanya pasal nama samaran sekaligus boleh menjawab sume soalan yg orang tanye. kenapa nama intan tapi panggil wawa. ok dah jawab. sila baca :)


sebab ketiga
menghabiskan waktu rehat jumaat yg sangat panjang

sebab keempat
Saje nak buat entry baru kat blog ni :)  

sebab kelima
  banyak plak soal korang kan. dah jawab ni dahla. lagi mau tau sebab ape wa jawab.. addoiiaaiiii. hahahah. emo plak budak kecik ni.


 Denagn ini diumumkan saya TAKKAN tag sesape. pedulik hape.. nenenene!
(",) 

4 comments:

me220784 said...

cik lebah banyk typing error. xcited sangat ya! wakakakaka!! :D

farahfatihah said...

hehehe akk byk hutang tag xterbuat2 sampai skg..xsempat lorrrr

~nO-nAmE~ said...

haha...cute jew jawapan2 nye... ;-)

Wawa Yusoff said...

Rozi : bukan excited, nak kasi cepat siap :)

Kak Farah : memang kadang2 tu malas nak buat kan :p

no-name : thank u. tulis tanpa henti tu. x pk pun. taip je. hehe :)