..::Wawa Yusoff::..: ..::30% and...DONE::..

Thursday, January 20, 2011

..::30% and...DONE::..

Happy Thaipusam. 

amacam B2B..? korang pegi batu cave tak harini. pecah kelapa..? hehehe. so arini cuti kan. sempat wawa and mirzal pegi ke butik untuk bayar deposit wedding package kami. 
Tadi pegi buat first fitting utk baju, and for mirzal baju dia kena buat baru sebab dia nak baju kot, ala yg trend sekarang ni ha kan.. dia x nak pakai baju melayu. huh, bajet hang tuah ini worang... ;p

 ha, yg mcm ni. tp kami punye warna silver :)

tadi masa wa buat fitting sib baik la baju tu memang kecik, muat-muat je kat bahu cume badan dia besar sikit. sikit sangat nak kena alter, memang xde la risau sangat. insyaallah ok. kasut sume ade tapi rasenye kasut nak pakai kasut sendiri la. bukan ape, kasut butik ni memang cantek, siap ade sulam manik sume, tapi sume kasut butik mesti tutup and runcing kat depan. x bekenan la :p
lagi pun td try kasut tu agak keras kat depan dia. jadi x selesa. nak pakai sehari suntuk tau. kang melecet kang dah satu hal. uuntuk selamat wawa plan to use my own shoe. jadi kena beli 2 pasang la. utk nikah and resepsi. Shoes hunting..!!

alhamdulillah... 30% da bayar so totally menunjukkan kami da selesai satu bab.. yiippiie..!!

 Sepenuhnya menggunakan khidmat my Auntie & Uncle.
Kat Facebook pun ade :)
Jangan terkejut tau, make-up bukan makcik tapi, pakcik wawa yg akan buat. dia punye hasil kerja memang meletop..!!

ni masa my sis kawen dulu

from this,
 to
.
.
.
.
.
.
.
.
.
THIS..!!! Taraaaa....!!!

mata dia sepet sangat. bile senyum mata pun hilang. hihihk ;p

gambar yg baju putih tu nampak kelabu sikit sebab camera lopek je :)

so sekarang ni wawa da boleh berangan nak transform muke sampai jadi mcm Heliza. hahahaha.



**OP masih belum dapat ~sigh






9 comments:

cha said...

wah bagusla dh settle.lega sikit kan.insyaAllah cantik nanti :)

Lala Latif said...

ehem2...
nak kawin jugak ek...
sama la kite...
hehehe...
nway...
thanks sbb follow sy..
follow awk jugak...:-)

lovelyadibah said...

Senang kan kalo kita kenal tukang jahit kita:)nk mintak diskaun pun senang..hehe

xoxoxoxo

:)

kAseh Mir'Ha said...

k0 ade x mcm pngantin prmpuan dlm pic 2? kah3...jgn tgkap gmbr mcm 2. snonoh skit. :D

Normaliza said...

senang la dah settle sikit2. Adik akak pon nak kawen tahun ni tapi tak buat apa langsung. duk berjalan jek. Kakak dia ni la yang duk terkedek2 siapkan bakul telur..arggh!!

me220784 said...

wa, serius dowh aku tak sabar nak dtg majlis ko. ko lupa jmput pun aku dtg gak! :D

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

kalo free meh la jenguk belog ai...

salam kenal! (^_^)

Fizlynn said...

Wah excitednya Wawa...hope everything okay la...belanja biar berpada-pada, janga ikut nafus sangat yer...perjalanan masih jauh...kalau ikut nafsu memang semua kita nak grand kan...tapi kena tengok poket sendiri juga la...as long as benda yang wajib2 ada tu ok lah...

Wawa Yusoff said...

kak salina : insyaAllah. memang sume nye refer pada budget. Taknak terlebih, kalau kurang tu alhamdulillah.. Thanks kak :)