..::Wawa Yusoff::..: ..::wedding Ima & Mizie::..

Monday, December 13, 2010

..::wedding Ima & Mizie::..

Selamat Pengantin Baru
semoga berkekalan hingga Akhir hayat
InsyAllah. amin.

sangat sajak mereka berdua


semalam 12.12.2010 wawa attend kenduri ofismate. dua-dua pun ofismate. alhamdulillah cuaca cantek. panas. mmg org kata  kalau kenduri kawen ni baik cuaca panas walaupun terik, tp jangan hujan. tp rezeki masing2 la kan.. ade tu yang dapat majlis nye redup je tak pun mendung tp x hujan2..

wedding ni kat segambut dalam. agak mencabar jugak la nak cari parking sbb kawasan terhad. Kami stay sampai pengantin berarak. 


bulatnye kamu wahai faiq :)
2 gambar diatas ni adalah actvt yang sempat kami buat sementara tggu perantin sampai. tgk si baby Faiq, comeeeellllll sangat....!!!!



PS : perasan x, tiga entry yang update sekaligus ni xde watermak picture pun. lantak laa...da nama pun curik masa nak update, xde maknenye aku nak watermark gambar bagai.. Zessssss...!!!

No comments: