..::Wawa Yusoff::..: ..::Up Sikit 10%::..

Monday, December 27, 2010

..::Up Sikit 10%::..

dalam pada serabut2 ni, persiapan terus dijalankan.
kain untuk baju nikah da beli, tinggal nak hanta tempah je.
 Macam2 kesah nak gi beli baju nikah ni. nnt kite update gambar eh. yang menjadi pilihan hati kain kat Jackel.
bersedia untuk dihantar ke Tailor :)

Handbag pun da settle. memang kegilaan terlampau la utk pilih handbag. beli kat sogo mmg mencabar kesabaran. biasalah, sogo time sale mmg sesak. orang nak kawen bulan 7, 8 pun da beli barang sebab nak kejar kan harga sale. yela, lepas ni xtau lagi bile nak sale. kalau ade pun bulan 2, chineese new year. tu pun rasanya harga dia x kan sehebat year end sale and krismas nih.

 Pastu sempat ke Sogo Fragrance Hunting lagi tp masih belum berkenan *sigh*
kemudian pegi ke handbag section, Carlo Rino. huh, pompuan kat situ memang tunggu je kite letak bag, elok je kite letak terus dia sambar and belek2. memang xde jiwa la nak shopping kat situ. pastu terus nampak Guess. memang wawa tinggal je butik Carlo Rino tu. mcm bersinar2 je mata pg kat Guess. hihihihihi.

Yes, seperti yang dijangka, Guess tetap menjadi pilihan hati. 
 
 Beli masa Y.E.S sgt berbaloi-baloi ok. cuma risau nak jaga sampai wedding date ni. takut dia rosak, sebab handbag ni lagi lama kite simpan lagi dia cepat rosak. sampai sempat jugakla tanya kat sale assistant tu mcm mane nak simpan tapi x nak bagi rosak. hehehehe :)

petua nya adalah. jangan simpan bag tu dalam kotak atau almari. kalau nak simpan jugak seminggu atau 2 minggu sekali mesti bawak keluar and anginkan dia. Goodluck la utk wawa ek. kihkikhikhi :)


cop3, lupe 1 lagi. bunga dada. wawa DIY sendiri. hehehe. Bunga dada wawa simple je. sebab ape2 pun nak moden selagi boleh.. hahaha. xde bunga2, xde manik2 kat bunga dada ok. hanya reben silver + hitam serta button putih. nantikaaannnn... =)




1 comment:

Norhayati Rostam said...

Wah..hunting betol kan musim YES nih.