..::Wawa Yusoff::..

Friday, December 3, 2010

selamat bulan disember...huhuhu
pejam celik da disember, rasa mcm br minggu lps cuti tahun baru. rasa mcm baru je semalam sarung cincin tunang ni. haish. 
cincin yang mengikat saya sebagai teman nya

takwim cuti sekolah pun da keluar. dan nampaknye ade perubahan tarikh di situ. seperti yang di jangka, maka nya perubahan tarikh majlis pun akan berlaku. 
pening kepala makcik, oh bukan, pakcik tu pun pening kepala jugak. dan nampaknye ade perubahan yg drastik pd angka ticker di sebelah. aduiduiduidui. ewah, dangdut sket :p


sekarang ni tarikh masih tingtong lagi, kaler utk bertandang pun x decide lagi. barang utk goodie beg pun x buat ape pun lagi. senang cerita, persiapan wawa sekarang adalah 0%
eh, jap2. dah naik jadi 5% sbb sume2 yang diatas tu dah survey tinggal nak beli and booking je. OP pun setakat ni pilihan pertama former OP mse mam kawen dulu. cantik hasil nye. Pelamin pun dah tau nak guna butik mana, tinggal nak pegi butik tu and booking.  Make-up plak ofcoz la guna pakcik wawa. dia hebat :)




3 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

6 bulan tu pon nnt rase mcm kejap je kan.. sy pon nk kawen cuti skolah sbb ade adik beradik yg cikgu.. kite plk kena ikut tarikh dorang...haha

Wawa Yusoff said...

haha. samelah. dala 6bulan tu kejap, di possibilities majlis akan jadi bulan 5.. adoii..

Susu said...

Selamat berpening-pening ye kalian.