..::Wawa Yusoff::..: ..::saya mabuk::..

Thursday, December 16, 2010

..::saya mabuk::..

fuh. fening2..ibarat berada dalam kereta yang penuh dengan durian sepanjang 100 km. ok, camtula mabuknye bila anda melaksanakan aktiviti FRAGRANCE HUNTING.   

kalau da banyak mcm ni, mau nye x mabuk. ni separuh je, ade lagi separuh dlm beg. malas nak bwk keluar.
Sangat susah la. bila nak beli yang favorite xde dalam bentuk set plak. x kan la wawa nak letak semata2 sebotol je fragrance atas dulang. huduh gile rupe nye nnt kot. Memangla banyak fragrance set yang wangi2, tp bila da banyak sgt di cium... hurmn, bau kopi gak yang menjadi pilihan. mau x nye, da pedih2 hidung da. memang keje nye nak neutral kan bau jela. tu psl cari kopi.


sekarang ni wawa pakai Guess. almost 2 years jugak pakai. sangat jatuh chenta dengan ini bau. sweeeeeeeeet sangat...!!! but then, bila carik utk set mmg xde. dah merata pegi tanye mmg dia jual single bottle sahaja. hurrmmn. frust sampai nak tarik2 rambut je sambil jerit lari keliling mall.

before dis wawa pakai Green Apple DKNY, Be Delicious. gifted from someone. bau dia pun best jugak. bau dia Sedap macam nak geget.. hehehek. Botol dia pun comel kan. macam apple la. agak2 rase nak ngorat prince charming, bleh baling botol ni kat putera raja mcm cerita cinderella story tu =)

comel kan drew kat citer ni.

kalau korang tgk citer ni mst korang ade tgk since baling apple kan..? ha, try la baling pakai botol tu.. tapi apa kan daya, belum nampak lagi putera raja malaysia yang bujang, single and available setakat ni. kikikikih..!

so, bila da puas hunting itu fragrance, wawa n mirzal masih belum membuat pembelian pasal 2,2 orang pun CEREWET soal bau.


No comments: