..::Wawa Yusoff::..: ..::Wawa sipi2 je.tp x jadik::..

Tuesday, December 7, 2010

..::Wawa sipi2 je.tp x jadik::..

Selamat pengantin baru moga kekal ke akhir hayat
.amin.

shah & aniza - Happy for both of u

alhamdulillah, after 10 years bercinta mereka selamat di ijab kabul pada 3 dis 2010. 
TEN years ok..! hebat kan dorang. tp dalam 10 tahun tu gak mcm2 yang jadik kat dorang ni. tp betul la orang ckp. kalau jodoh x ke mana. Allah tu maha besar kan. kuat dengan tidak je seseorang tu nak mengadapi dugaan yang diberikan. dan alhamdulillah mereka berjaya mengaharunginya..  

TAHNIAH..!!!

hoho.sgt hepi wo..shah kwn yang rapat. dorang ni tiap tahun raya mesti dtg punye la. walau lambat mcm mane pun. best sgt tgk korang kawen. siriously, i'm happu for u.
shah diarak naik kuda tau. ko ade..??? haha
kami dtg on time. shah pun tgh siap2 kat surau. so kami b'arak b'sama family shah jugak. owh, yg paling best tu.. Abang paipppp.... hahahahaha. abg paip ni sume ensem2 dan ganteng  ok. hoho. sila jgn lucah. abg paip ni dr st.john. dtg pakai skirt. dorang main yang alat music beg-pipe org scotland tu. hehe. meriah je i tgk dorang.... wiwiwiwiwi =))

Ejack & wawa : non stop talking that day




sepanjang majlis dr pukul 1 - 4ptg, selain dr mirzal,pakcik ni la yang teman kan wawa. kami berceloteh je tau sampai mirzal pun pening tgk perangai wawa. 1st time ni dia jumpe kwn2 wawa yang ni. 
Thanks ya kamu


they're such a great frenz..!!

majlis yang sempurna meraikan mereka berdua. alhamdulillah. 

wawa doa kan agar korang bahagia, dan peroleh kehidupan yang deberkati allah hingga akhir hayat.

amin :)


PS : Sila jgn konpius dgn tajuk entry. i saje propa :))


3 comments:

Cik Orked said...

10 tahun eh?power gilaaaa..

Norhayati Rostam said...

Haha..
patot la pelik.
Baca dari atas sampai habis.
Tang mana la sipi2 nye.

Susu said...

Tajuk entry propa ke.... ayat penutup tu coverline? mana satu Wawa?
Anyway, mana gambar abang paip Scotland tu? Wawa tak aci. Cerita sampai Susu tertelan air liur, tapi tak tunjuk gambar.