..::Wawa Yusoff::..: ...::AWARD..!!! haiishh.lame gile tadapat::..

Saturday, December 11, 2010

...::AWARD..!!! haiishh.lame gile tadapat::..

haiiiiiihhhhhhh.... ha, amik ngeluh aku. panjang kan. Blog pun sudah semakin semak. rasanye x pnh la blog ni sunyi lama mcm ni. biasanya seminggu sekali mst ade entry.. hohoho. tapi kali ni wa manyaaakkk sibuk wooo..!! ini pun baru balik dari kenduri. intai2 kejap, tengok2 dapat blog.. Hoooreeeyy...!!!

Cekitdaut... =D
olololo...comey la award ni. Thanks cik.yati
1.Nama korang apa? Dengan maksud sekali tau :)
Intan Baizura
maksudnye, haram aku x penah tau. sampai search kat tenet pun x jumpe.
Tapi yang pasti mak cakap bapak dpt nama i mase solat bila i da selamat lahir.
Tak prepare..?? memang pun. sebab bapak prepare nama lelaki. kalau keluar i jadi lelaki nama i Zulfakarullah. mak pun konpiden je ngandung anak lelaki. yela dulu2 mane ade scan2. i org kampung je. main pun x pakai seliper. sekali kuar..
 Surpriseeee.....!!!! haa..amik ko. BUNGA... kekeke :)


2.Korang lahir bila dan di manakah?
 ~6 February 1986~
Lahir kat umah je. bapak yang sambut sbb lahir subuh.
Batu 17 kuang. selangor.

3.Favourite cartoon korang?
kartun favorite i selalunye yang feeling2 princess.. hehehe
Cinderella, beauty & the beast, Rapunzel dan banyak lagi la princess2..
termasuklah princess Fiona. 
hehehe

4.Apa yang korang suka buat bila cuti?
kalau weekend selalunye keje, xpun tgk wayang. tapi sekarang ni da bz dgn preparation untuk wedding. kadang2 tu one whole day blogwalking and webwalking je cari ilham. tapi persiapan masih kekal 5%. boleh gitu..???
hahahahahha. pemalas ini budak kicik :p

5.Then, tag pada kawan yang lain.
tak maula. cian dorang. sume tgh bizi skarang ni. tp kalau korang rajin. SILA lah amik ye. Blog korang semua hebat walaupun tanpa award ni... 
 
Pheewwiiitttt...!!!


1 comment:

Norhayati Rostam said...

Thanks dear.
Betul3.
Masing2 ngah busy dengan preparation.
Nak kacau pun takut.
Ni pun tetibe wawa terajin lak ye.
hee~