..::Wawa Yusoff::..: ..::Menggedik buat fanpage::..

Saturday, November 6, 2010

..::Menggedik buat fanpage::..

hey korang. nampak x tajuk entry tu..? nampak kan..? korang rasa gedik x...? hahha. korang scroll la sikit kat bawah tu..ala, scroll je... ha, sikit lg nampak lah... ade box fanpage kat bwh Facebook Badges i tu.... hahahahhahaaha. ok2, x lawak. i gelakkan diri sendiri je sbb x malu buat fanpage utk blog ni. bajet mcm ramai pembaca tegar.

eh, korang kalau suke baca blog ni, and kalau korang rajin... kalau la kan.. i x paksa pun... korang klik la "Like" itu pun kalau korang suke baca tulisan merepek kerepek i ni. kalau x i x kisah pun.. tp kalau korang x suke baca kenapa korang singgah kan.. alah bukan ssh pun.. korang tekan je mouse kat butang "Like" tu... eh, ape ni wawa. x malu eh suruh org main klik2 ... hahaha.

kalau korang x jumpa box tu korang klik je kat sini ---------



i pegilah... malu gila kot..!! kihkihkihs



No comments: