..::Wawa Yusoff::..: ..::Malu gila sampai seram nak lepak ngan dorang::..

Saturday, November 6, 2010

..::Malu gila sampai seram nak lepak ngan dorang::..

first of all.. tahniah buat elmyzarina..
selamat pengantin baru.. semoga berbahagia hingga akhir hayat..
cantek sangat. Klasik gila. pakai cucuk sanggul je 
comey :)

elmy ni kawan sekolah tp x lain kelas. wawa join shida and the geng. Nadia and Najla. sumpah dorang comel gila.

Najla ~ Nadia ~ Shida


nadia hanum, wawa kenal dia kat Facebook as kawan shida. tapi selalu jugak joke dengan dia. i adore her eyes and dimple. jeles meh...! lesung pipit mcm dicucuk2 bila senyum.
Najla plak mmg x pernah kenal, so da kenal dah hari ni. Cantek sangat

ok, berbalik kepada tajuk entry. nak tau ape yang wawa malu sangat..??
Dorang ni sangat lah lemah lembut ayu dan sopan santun gila..!!
sirius wey... wawa yg perempuan ni bleh adore gila cara dorang bercakap and berborak. wawa sure kalau hari2 lepak ngan dorang and cukup 3 bulan mirzal confirm buat sujud syukur sebab wawa pun akan lemah lembut macam dorang... Phewww..!! wawa rasa sangat lah wanita mereka ini ok....

korang rasa wawa boleh ke jadik mcm tu..??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

X payah Fikir..


CONFIRM TAK..!!!


2 comments:

optimus prime said...

hahaha...najla tu aku kenal....adik die kawan aku masa skola..kalo ko kenal kitoragng pggil TAI....adik die punya r gile2..mcm sengal...wahahah

Lebah Merah Jambu said...

haha. oyeke. budak skms ek :)