..::Wawa Yusoff::..: ..:Isu Bunga Dulang::..

Saturday, November 27, 2010

..:Isu Bunga Dulang::..

Tengok topik da tau kan..? hurmn,yup. itulah masalah wawa sekarang ni.. BUNGA DULANG.. hadoi, pening pk sebenarnye.. 6bulan x lama tau. dalam 6 bulan ni mcm2 nak kena pk. salah satu nya isu bunga dulang ni la.. hurmn, tu x termasuk lagi barang2 utk goodie beg, cenderahati, makanan ape nak bagi, pakej mane nak pakai, pelamin mcm mane nak pilih.

rambut panjang pun bleh jadi pendek..kalau potong la.... hehe. kan wawa nak sangat buat kaler hitam + silver so dlm otak ni mmg da pk nak pakai bunga dip kaler hitam + putih. tp disebabkan tetibe je betukar kaler peach + pink,wawa terus blank. Samada bunga DIP, artificial atau bunga stokin je. Tp mse bertunang aritu da guna bunga stokin so x nak la. bia lain sikit.

ni contoh artificial flower. cantek jugak. mmg bekenan dah. bunga sikit je and dia lebihkan reben kaler pink. sgt suke. simple je..


ok, ni plak bunga dip. cantek sgt. siap ade glitter2 lagi..


ni contoh bunga daun getah..
mak yang suggest. menarik jugak. tp kaler ni nampak x bekenan. kena carik bebetul.. so sampai sekrang x bleh nak decide nak pakai jenis bunga yang mcm mane...


kena la pegi ke kedainye baru bleh buat pilihan...

mungkin kah wawa akan DIY bunga dip...???



8 comments:

Norhayati Rostam said...

Wah..rajinnya DIY hantaran.
Adeh!
Ayat Wawa yang ni '6bulan x lama tau. dalam 6 bulan ni mcm2 nak kena pk.' buat Yati cuak pulak.
Dah la tak buat apa2 lagi ni.

K.I.N.A said...

diy la wawa..pastu ajar kina..hee

Wawa Yusoff said...

yati : sama lah kita.. wawa pun baru intai2 jeni.. persiapan nya 0%. boleh gitu ?? hehe :p

Kina : Alahai, nak DIY yg pening ni. ramai kata susah nak buat. xpe2 praktis make perfaect. da berjaya nnt wawa update :)

R-yu said...

alo..alo....bukan 6bulan..sila kira 5bulan jer yer...sbb sebulan lg tu sepatut nya dah siap 80%......tak sempat gaji bulan 6 pn cek oiiii...

InsyaAllah...bahulu ikan akan di sponsor......klasik kan...i like....

R-yu said...

saya sokong bunga daun getah.....

second choice artificial jer..paling mudah

Fizlynn said...

Wawa...bagi pendapat akak kan...kalau guna bunga dip, dekat dalam gambar tak cantik tau..nampak macam so cheap...actually kalau guna bunga plastic tapi letak banyak sikit...or bunga daun getah will look good, ni pengalaman ambik gambo nie...but seriuos bunga plastic..kalau susun betul..will look really nice and exclusive macam bunga betul...

Wawa Yusoff said...

kak salina...
thanks banyak2 mcm bintang.
really need an advise for a pro like u :)

tq2 :)

Susu said...

haah, bunga dip tu, kalau Wawa dah pro, no prob. tapi kalau baru nak belajar, nanati tak cantik, dah kelam kabut nak tukar konsep. 5 bulan bukan lama. Saya sokong bunga plastik. Senang nak cari, tak payah buat, tinggal fikir nak decorate saje.