..::Wawa Yusoff::..: ..::esok hari keje::..

Sunday, November 28, 2010

..::esok hari keje::..

walaweeeiiiiii....esok keje.
boring x..? boring x..? bajet ckp mcm tu ade berita gampak r..? xde maknenye. wawa pun berharap gak kot2 tetibe sok cuti umum sempena sukan asia da abeh... kekeke. mangkuk betul. mane ade kena mengena. gila ini budak.

semalam wa manyak alim, duduk umah dari pagi sampai malam, and arini wawa habis alim, kua umah dari pagi sampai malam. nampak x beza dia kat mana..?? nampak kan..? Haiyo, panas montot wo duduk umah lama2, asik2 pandang jam x gerak2, arini amik ko, merayau dari lowyat ke damansara tgk wayang.

xde mood la nak cerita sekarang. gambar pun kat mirzal. ni sume gara2 handphone abis battery.
*masa arini la nak abis, semalam mse aku dok umah x nak plak ko abis kan*

kan wawa da cakap, wa kalau xde gambar wa mmg malas nak update blog. dan itu akan menjadi alasan kekal.. ade masalah ke..? lantak r. tunggu esok. 
kerek x i..? kerek x..? hahaha.

bye :p