..::Wawa Yusoff::..: ..::Dia tukang cas Handphone saya::..

Monday, November 8, 2010

..::Dia tukang cas Handphone saya::..

owh jijie....!!! rindunyeeee sama ini opah..!!!
hihihihihhik.

Noor Maizie adalah roomate wawa masa study dulu. orangnya sangat ramah. tp dia kelas lain. kenapa wawa panggil dia opah..?? sebab dia kuat membebel pastu cara dia cakap orang perak pekat.. Jie, amppuunnn... hehehehe. Dia ni sangat baek tau x. kalau mintak tolong ngan dia x pernah tolak. wawa jenis orang yang sangat malas ke cafe dan makan. jijie ni akan call / sms tanya nak mkn apa or kirim apa2. sampailah dduk umah sewa dia still buat benda yang sama. x kesahla dia gi pasar malam ke, kua makan ke atau dating sekali pun dia tetap akan tanya. dia sanggaattttt baekk...!!!

yang paling best dia selalu tlg cas handphone wawa. pantang dgr low batt mesti dia akan cucuk kan, tapi sebelum tu wajib dengar leteran dia.. haiyooo sgt opah la ini budak :)
Tapi x lama lagi dia nak jadi bini orang dah..... Jijie...wa rindu sangat ngan jijie..!!!!


haaalllaaaaa....... canteknye kamuuuuuu

 Tahniah jijie.. semoga ke jinjang pelamin

45 Dulang
haiyooo... banyak gile hantrannya.. cukup satu kapal :)

Jie...
Tahniah.. Selamat Bertunang.. Wa doakan semoga majlis akan datang berjalan dengan lancar ye..
Huhuhu.. rindunyeeeee :)




3 comments:

anaztasias aira said...

tahniah !!

FiZ said...

baikkknye dia...huhu

Wawa Yusoff said...

anastasias : thank u :)
Fiz : ha'ah. dia mmg baik. rasa bertuah ade kwn mc dia :)