..::Wawa Yusoff::..: ..::Basi x basi jugakla::..

Tuesday, November 2, 2010

..::Basi x basi jugakla::..

Last saturday wawa pergi jalan2 carik mkn + shopping dgn my sis awon kat One Utama. dah lama jugak x jalan shopping dgn dia.. hampir seharian jugakla kami kat sana.. datang seawal yg boleh sbb nak parking paling dekat dgn lif.. haha. korang pun tau kan, parking kat OU klu dtg lambat sikit je alamatnye kena tunggu la kereta lain kuar dulu...
Ready to shopping..!!
percayalah.kami mmg adik beradik
sampai dalam 10.00am mcm tu. ha, awal kan? pusing2 carik tempat breakfast dr new wing ke old wing majoriti kedai mkn x bukak lagi.. then wawa bwk awon mkn kat milano (nak melepaskan nafsu mkn sendirik sbnarnye..kihkihkih)

gambar makanan xde ye bg menjaga hati sesetengah pihak..kuikuikui. Lepas mkn kat milano tu kami pusing la pusing dan shopping la shopping. Tapi asik beli makanan je.. kekeke.

kat milano kami makan beef lasagna (awon) and pasta Pollo Italiono (wawa)
pastu kami pergi Big Apple Take away (6 biji donut)
pastu tetibe teringat plak nak beli snack kat Shinlin Taiwan Street snack
(ayam crispy XXL & Honey Potato) serius, marbeles gile..!
otw ke kereta tetibe wawa nampak Cinnabon. Beli Jugak..
woot..! woot..! meriah kan..? kihkihkih
Shinlin taiwan street snacks : kedai ni halal ok. ape korang ingat kedai tulisan cina je x boleh makan kan..?? ntah pape ntah korang ni.. ececeh. tetibe mood kerek

*
*
*
*
*
*
*

tengok dan perhatikan keadaan mata berikutan entry sebelum ni
damn, lebam kot.
*
*
*
*
*
*
*
*
nampak x? nampak x..? x nampak ek?bagus pandai kaver. hehehe




No comments: